Aktywne Wpisy
niech_ktos +32
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
saakaszi +798
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
##!$%@? #pracbaza
#antybojowkaklimy
@agataen: siedzę w klimatyzowanym pomieszczeniu 8h dziennie plus 40 minut w samochodzie (też z klimą) oraz dużo latam (samoloty też mają tę śmiercionośną klimę). nic mi nie jest. śluzówka nosa w normie. masz jakieś badania, że klima wyniszcza śluzówkę i co się w tym przypadku dzieje? czy tylko
jak jest cieplo to sie nie rozbierzesz do majtek, jedynie koszulke krotka i spodenki to maks wygody jaka mozesz sobie zalatwic
za to jak ci zimno to mozesz sie ubrac
sam jestem cieplolubny i jak mi zimno to nie walcze o klime tylko zakladam bluze jak potrzebuje
@goferek:
@rene199austria: mamy 2016 rok a ludzie nadal myślą że klima może być tylko włączona lub wyłączona. Nadal nie odkryli, że można ustawić np. komfortowe 24'C
Komentarz usunięty przez autora
Wieczna #bekazpodludzi, którzy #!$%@?ą wszędzie lodówę.