Aktywne Wpisy
saakaszi +454
JA PxxxxxxE, CZY WY TO WIDZICIE!
Ponad 576 mln zł agencja decyduje się przeznaczyć na zakup agregatów prądotwórczych. Na ich dostawcę, bez żadnego postępowania przetargowego, wybiera świeżo powstałą komandytowo-akcyjną spółkę Seltet z Warszawy, firmę bez doświadczenia w obrocie tego typu sprzętem.
Dostarczaniem agregatów prądotwórczych dla walczącej z Rosją Ukrainy RARS chwaliła się na swojej stronie internetowejRządowa Agencja Rezerw Strategicznych
Założycielem i komplementariuszem Seltet jest Paweł Szopa. Wspólniczką jego matka Wiesława, na którą
niech_ktos +9
Szkoła podstawowa gdzie zapisuję mojego bąbelka umieściła listę osób zakwalifikowanych - pełne imię i nazwisko ponad 150 dzieci na głównych drzwiach szkoły i sobie to wisi od kilku dni. Zgłaszać to gdzieś?
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
#szkola #niebezpiecznik #dzieci
##!$%@? #pracbaza
Zazwyczaj takie typowe przeziębienie, katar, kaszel, ból głowy, stan podgorączkowy i ogólna zwała. Minim pięć dni :/
@szpongiel: nie rozumiem, siedzę w tej klimie cały rok, a jedyne L4 jakie brałem to na grypę żołądkową.
@feuer: czoło nie boli? a zatoki sprawdzałeś?
@hrumque: no ale tutaj właśnie chodzi o to że fanatycy klimatyzacji ustawiają jakieś chore 18 stopni, to nienormalne że siedząc w pomieszczeniu mam mieć na sobie gruby sweter. W tym momencie na zewnątrz jest 25 stopni czyli idealnie, ale już wszędzie włączają ten mrożący wiatr
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Marmite: Same here. Człowiek przy biurku siedział a był mokrutki. Jeszcze kilka kompów włączonych nonstop dodatkowo nagrzewają i sauna gotowa. Ja nie jestem w stanie pracować w takich warunkach. Wolałbym zamarzać przy kompie niż w takiej saunie
Nie mam nic przeciwko klimie, tylko idiotom, którzy #!$%@?ą nią na maksa i ustawiają np. 18 stopni, gdy na zewnątrz jest 30 i wszyscy przychodzą w lekkim ubraniu, nie przygotowani do siedzenia w lodówce.
Duża różnica temperatur, gdy wchodzisz rozgrzany do zimnego, aby tam potem przemarznąć na kość, to jest właśnie
@szpongiel: no to się zgadzam. 18 stopni to pomyłka, tak samo zbyt duża różnica.
@wdzwr: na zewnątrz w cieniu jest 25 stopni, natomiast w nagrzewanym słońcem biurze będzie automatycznie więcej, rozumiesz to? po to jest klima, żeby równoważyć ciepło wydzielane przez kilkanaście osób i komputerów, dwa plotery i trzy kserokopiarki. porównanie temperatury zewnętrznej z biurem to jakaś abstrakcja.