#ankieta #patologiazewsi #bekazpodludzi #policja Jestem uczciwie pracującym Mirkiem - niestety w tym kraju takim ludziom nie jest łatwo. Studiuje, pracuje, właśnie poszedłem robić prawo jazdy, męczę się z dysfunkcyjną rodziną oraz z tym #!$%@? krajem i państwem które na każdym kroku mnie okrada. Myślę nad #emigracja
Ale mam też kuzyna. Z patologicznej rodziny. Chuderlak, garbaty ( serio), strzałowiec, a niektórzy mówią że i gej ( taki delikatny chłopczyk z rodzaju tych rurkowców ( ͡°͜ʖ͡°) ). Nieuk, powtarzał klasy w gimnazjum, następnie nie chciało mu się chodzić na praktyki zawodowe to miast do zawodówki, poszedł do Liceum ( u nas przyjmują wszystkich) gdzie też powtarza klasę i raczej matury to on nie będzie miał. Ogólnie ludzie na poziomie ( jak ja ( ͡°͜ʖ͡°)) go nie szanują bo jest fałszywym, małym pokrakiem, który potrafi swoich dobrych przyjaciół (aktualnie byłych bo ma już "prawilniejszych") naciągać na kasę i nie oddawać. Ostatnio młody został lokalnym dilerem i żyje jak pączek w maśle. Kasy ma jak lodu ( ale długów jakoś nie zamierza spłacać). Wszystkie ciuchy oryginalne, wszelkie najdroższe marki, nowe telefony, na fejsiku setki lajków i zdjęć jak z żurnala ( ͡º͜ʖ͡º) Ogólnie czasem daje nam ( mi i reszcie kuzynów, zawsze się razem trzymaliśmy) znać że nie jesteśmy już dla niego zbyt "prawilni"
Strasznie to mnie to boli, a nawet powiem więcej - mam o to #boldupy . Że ja ciężko pracując nie mogę sobie pozwolić na rozrywki, przez wielu jestem uważany za frajera "bo na studja poszet magister #!$%@?" i ogólnie ciężko się żyje, trzeba sobie wiele odmawiać w tym życiu żeby jakoś pieniędzy starczyło. A kuzyn mój patolog z dilerki żyje jak król, wszystkie ciuchy oryginalne, non stop hajs na wszystko, cieszy się estymą lokalnych karyn ( w tej okolicy nie ma innego typu dziewczyn) bo przecież gangster z niego ( ͡°͜ʖ͡°)
Powiedziałem sobie że jak on w życiu będzie miał lepiej niż ja to #!$%@?, że to rodzina - #!$%@?ę go na psiarnie i niech idzie siedzieć tak jak kiedyś siedział jego ś.p ojciec. Wołam eksperta @Gruszka1992
Czy anonimowy donos na jakby nie było kuzyna to słuszna idea?
@BlackError: Widzisz, jeżeli chciałbyś na niego donieść, bo np wciska szajs małolatom, to co innego. Ale jeżeli chcesz pójść na policję tylko dlatego, że jemu się powodzi, a Tobie nie to trochę słabo to wygląda. Wiedz również, że istnieje szansa, że Twój kuzyn w jakiś niewytłumaczalny sposób dowie się o tym, co zrobiłeś. Decyzję powinieneś podjąć samodzielnie, a nie pytać o to ludzi z mirko.
@zly_dzien: @bumbp: Tak #!$%@? mnie to że w tym kraju uczciwym zawsze wiatr w oczy i #!$%@? w dupę, a patologia cały czas baluje i jeszcze ja za te 500+ plusy płace.
@BlackError: Donieś. Nie słuchaj tych patusów, co to się wypowiadają wyżej. Mnie też #!$%@?ą takie cwaniaczki-oszuści, którzy moim kosztem sobie żyją w najlepsze.
No, chyba że prowadzi DG i uczciwie rozlicza podatki, wtedy wszystko spoko
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: Mówiłem mu w twarz wiele razy, ale tacy ludzie nie mają godności, honoru czy czegokolwiek innego co może ich tam w środku zaboleć. Nie rusza go to, ważne że hajs się zgadza
@BlackError: jakie to polskie, komuś wyszło to go sprzedam na psiarskie, do skarbówki, czy gdzie indziej :D swoją drogą prędzej czy później wpadnie, nasza policja działa skutecznie lecz wolno
@BlackError: takich ludzi jest więcej niż normalnych na świecie. Dawaj #!$%@? ich wszystkich.
Nie wiem co ci w ogóle do tego jak on żyje. Bo na razie to wynika, że masz boldupy z zazdrości o jakieś fanty materialne a nie o to, że rzeczywiście coś ci zrobił czy ci zalazł za skórę. Ja bym się wstydził złożyć donos z takiego błachego powodu zwłaszcza, że kariera osiedlowego dilera zwykle nie trwa
@BlackError: Patola, garbaty, strzałowiec, gej, nieuk a mimo to bardziej lubiany niż ty- "człowiek na poziomie" xD Po za tym co ten cały człowiek na poziomie ma w główce skoro chce skonfić własnego kuzyna za to, że mu się lepiej powodzi? xD Kumpli do skarbówki też #!$%@?? Weź się za robotę to odechce ci się #!$%@?ć nos w nie swoje sprawy.
@BlackError: Jeśli przyzwalasz na popełnianie przestępstw, to nie masz prawa narzekać. Skoro nic z tym nie robisz, to jesteś winny tego, że takim ludziom żyje się lepiej.
@BlackError: Ja bym go nie #!$%@? bo 1. To rodzina, obejrzyj sobie Gre o Tron a dwiesz sie znaczenia mych slow 2.To czyste cebulactwo i nasza cecha narodowa(ktos ma lepiej to go #!$%@?, pewnie kradnie albo co) 3. Mowisz ze chlopak jest zniewiescialy, nosi rurki, mozliwe nawet ze i gej. Wyobraz sobie ze go #!$%@? on poszedl do puszki a tam codziennie jest ruchany w dupala na sucho az ida
Strasznie to mnie to boli, a nawet powiem więcej - mam o to #boldupy . Że ja ciężko pracując nie mogę sobie pozwolić na rozrywki, przez wielu jestem uważany za frajera "bo na studja poszet magister #!$%@?" i ogólnie ciężko się żyje, trzeba sobie wiele odmawiać w tym życiu żeby jakoś pieniędzy starczyło. A kuzyn mój patolog z dilerki żyje jak król, wszystkie ciuchy oryginalne, non stop hajs na wszystko,
@BlackError: Gdyby kradł, zastraszał ludzi i był rzeczywiście jakąś tam pożal się "gangsterką" to owszem zgłaszać, bo robiłby celowo ludziom krzywdę. Ale to, że handluje czymś co w sumie tylko umownie jest złe nie jest moim zdaniem na miejscu. Ryzykuje sporo, pewnie zaraz wpadnie i przypłaci to sporymi problemami tak czy siak. Nie sądzę, żeby wpieprzanie się w to było dobre dla kogokolwiek. A już sam fakt, że robisz to
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Jestem uczciwie pracującym Mirkiem - niestety w tym kraju takim ludziom nie jest łatwo. Studiuje, pracuje, właśnie poszedłem robić prawo jazdy, męczę się z dysfunkcyjną rodziną oraz z tym #!$%@? krajem i państwem które na każdym kroku mnie okrada. Myślę nad #emigracja
Ale mam też kuzyna. Z patologicznej rodziny. Chuderlak, garbaty ( serio), strzałowiec, a niektórzy mówią że i gej ( taki delikatny chłopczyk z rodzaju tych rurkowców ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Nieuk, powtarzał klasy w gimnazjum, następnie nie chciało mu się chodzić na praktyki zawodowe to miast do zawodówki, poszedł do Liceum ( u nas przyjmują wszystkich) gdzie też powtarza klasę i raczej matury to on nie będzie miał. Ogólnie ludzie na poziomie ( jak ja ( ͡° ͜ʖ ͡°)) go nie szanują bo jest fałszywym, małym pokrakiem, który potrafi swoich dobrych przyjaciół (aktualnie byłych bo ma już "prawilniejszych") naciągać na kasę i nie oddawać.
Ostatnio młody został lokalnym dilerem i żyje jak pączek w maśle. Kasy ma jak lodu ( ale długów jakoś nie zamierza spłacać).
Wszystkie ciuchy oryginalne, wszelkie najdroższe marki, nowe telefony, na fejsiku setki lajków i zdjęć jak z żurnala ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie czasem daje nam ( mi i reszcie kuzynów, zawsze się razem trzymaliśmy) znać że nie jesteśmy już dla niego zbyt "prawilni"
Strasznie to mnie to boli, a nawet powiem więcej - mam o to #boldupy . Że ja ciężko pracując nie mogę sobie pozwolić na rozrywki, przez wielu jestem uważany za frajera "bo na studja poszet magister #!$%@?" i ogólnie ciężko się żyje, trzeba sobie wiele odmawiać w tym życiu żeby jakoś pieniędzy starczyło. A kuzyn mój patolog z dilerki żyje jak król, wszystkie ciuchy oryginalne, non stop hajs na wszystko, cieszy się estymą lokalnych karyn ( w tej okolicy nie ma innego typu dziewczyn) bo przecież gangster z niego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedziałem sobie że jak on w życiu będzie miał lepiej niż ja to #!$%@?, że to rodzina - #!$%@?ę go na psiarnie i niech idzie siedzieć tak jak kiedyś siedział jego ś.p ojciec.
Wołam eksperta @Gruszka1992
Czy anonimowy donos na jakby nie było kuzyna to słuszna idea?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiedz również, że istnieje szansa, że Twój kuzyn w jakiś niewytłumaczalny sposób dowie się o tym, co zrobiłeś. Decyzję powinieneś podjąć samodzielnie, a nie pytać o to ludzi z mirko.
Zwłaszcza, że jedyne co ci zawinił to to, że rzucił pewnie ze dwa komentarze i mu się (chwilowo) wiedzie lepiej od Ciebie.
Logiki takich jak ty nigdy nie zrozumiem. "Nie powiem mu nic w twarz, ale złożę anonimowy donos bo gościa nie lubię i mu się wiedzie lepiej niż
No, chyba że prowadzi DG i uczciwie rozlicza podatki, wtedy wszystko spoko
Nie wiem co ci w ogóle do tego jak on żyje. Bo na razie to wynika, że masz boldupy z zazdrości o jakieś fanty materialne a nie o to, że rzeczywiście coś ci zrobił czy ci zalazł za skórę. Ja bym się wstydził złożyć donos z takiego błachego powodu zwłaszcza, że kariera osiedlowego dilera zwykle nie trwa
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora