Aktywne Wpisy

Wardegas +469
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +128
źródło: 20251219_114134
Pobierz

Kto dzisiaj twierdzi inaczej jest hipokryta najgorszego sortu, a tacy ludzie nie zasluguja by na nich splunac.
@IdillaMZ: każdy?
@IdillaMZ: przez „każdy” masz pewnie każdego Janusza, którzy o świecie wiedzą tyle, co im algorytm FB do głowy akurat wciśnie.
Ludzie, którzy nie są idiotami, starają się nie wypowiadać publicznie na tematy, o których nie mają pojęcia. Z tym, że Stanowski żyje z klików i regularnie gada bzdury, bo Mariusze klikają, a dwa dni później i tak nikt już o poście nie pamięta.
*Wszyscy, którzy wierzyli w rosyjską propagandę o upadku zachodu i że Rosja nie jest krajem polepionym z gówna.
W sumie to trochę jak z wiarą w szkołę negocjacji Konfederacji. Tam też opowiadają, że trzeba twardo grać, tak jak Węgry, można w to nawet uwierzyć, bo obrażanie się na wszystkich wygląda jak "dbanie o swój interes", choć wszyscy inni idą na kompromisy. A po latach wychodzi ile
Dawno sie tak nie usmialem
@kishibashi