Wpis z mikrobloga

@odislaw: posty wyżej mnie mało obchodzą, bo z nikim z powyższych postów nie wchodziłem w dyskusję - przypominam, że to Ty napisałeś do mnie, więc mógłbyś z łaski swojej wytłumaczyć o co ci chodzi. Zakładam, że skoro do mnie piszesz, to chcesz ze mną dyskutować, więc warto napisać o czym byś tę dyskusję chciał prowadzić. Ja niczego szukać nie zamierzam, bo zwyczajnie mam to w dupie - to raz. A dwa,
@ryhu: mamusia tez podstawia ci wszystko pod nos? szkoda strzępić ryja, chcesz to sobie poczytasz, nie chcesz - mam to gdzieś, nie będę pisał kilka razy o tym samym
@maciejkiner najgorsza jest ta nowa belka, wcześniej powiadomienia o wiadomościach i tagach miałem idealnie dostępne i widoczne, w zamian dostałem wyszukiwarkę której używam 1000000 razy rzadziej. No i w liście powiadomień nie ma różnicy między powiadomieniem odczytanym a nieodczytanym - wcześniej były one podświetlane albo nie.
@odislaw: ooo dowiedziałem się że jest nowa apka na androida. Ale nie rozumiem jak ci sama zaktualizowala, ja mam starą i w google play jest stara a ta mi się nie aktualizuje.