Wpis z mikrobloga

Dobra, robię #wykopakcja! :) Wołam: @Songox25 @dynamiczniak @lubielizacosy @zapalonyfanatykwedkarstwa @Joz @Python @JogurtMorelowy @gnt_1 @FrasierCrane @Kamelot @Skarykaturalizowany_prestidigitator @AngryKingpin @AliNilA @WolfSky @realnoriega @baney114 @uzdatniony @Antybabilonia @segbas @Sacramoni @kwsap @W1992 @wychwalany @3erpl @guess_who

Nie znalazłem bezpośredniego kontaktu do Janus... Dariusza Kowalskiego, ale jest w necie mail do jego agencji (swoją drogą, jak wpiszecie Dariusz Kowalski to dużo religijnych linków :)) Tracz dawał rekolekcje! ()). Załączam kontakt do tvp, bo Mirki leniwe, nie będą przecież szukać ( ͡ ͜ʖ ͡) Piszemy ładnie panu Dariuszowi, jaki był super i to samo TVP. Jak dostaną jutro rano kilkadziesiąt maili, nieźle się zdziwią :) I mistrzowi będzie miło!

passa@passa.media.pl
https://www.tvp.pl/o-tvp/kontakt

#janusztracz #tracz #plebania #telewizja #akcja #wykopefekt #tvp #polska
whysooseriouss - Dobra, robię #wykopakcja! :) Wołam: @Songox25 @dynamiczniak @lubieli...

źródło: comment_9aAZEIEYAbpLL0gKnQkZq7Qw3iampA8F.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

sezonowcy jarający się traczem jak wyszły kompilacje, prawdziwi fani doceniali go dziesięć i więcej lat temu xd

@fortheworld: Ja za gówniaka to p---------m wieczorynkę, ważniejsza była Plebania. XD przybiegało się do domu na 17.30 a później na 18.30.
  • Odpowiedz
@fortheworld: Który bardzo szanował wartości rodzinne, zawsze wspólny posiłek, żona ma szanować męża, nie to co inni niby dobrzy chłopi, co do kościoła chodzili, a alkoholicy i w dupie mieli żonę, Janusz pił z kulturą
  • Odpowiedz