Aktywne Wpisy
kxniec +42
Żeby życie miało smaczek raz platformus raz pisiaczek i tak to się żyje w tym kartonistanie #!$%@?. #!$%@?, typy, które miały po 12 lat jak rudzielec rządził , wypowiadają się najwięcej o platformie. Niedługo poczujecie na własnej skórze, jak się żyje pod przywódctwem waszego rudego zbawiciela. Bo to takie same gówno co PiS, tylko jeszcze bardziej bezczelne i bezkarne.
#takaprawda #tusk #marsz #bekazpodludzi #bekazlewactwa #neuropa #homokomando
#takaprawda #tusk #marsz #bekazpodludzi #bekazlewactwa #neuropa #homokomando
maikeleleq +2
Ilu z was zainwestowało konkretnie w swoje hobby? Uwielbiam robić fotki, jest to serio moja pasja, mam sprzęt lecz czuję że już mnie ogranicza, jednak gdybym chciał już przejść na wyższą półkę muszę wyłożyć przynajmniej 8 tysięcy… Jakby kasa nie jest dużym problemem lecz jakoś ciężko mi aż tak w siebie zainwestować (chce chociaż dorabiać na fotografii), dziewczyna mnie przekonuje żebym się nawet nie zastanawiał tylko kupował i działał ale jakoś kręc
#dobrazmiana #patologiazewsi #500plus
- prawy sierpowy - opanowany,
- bieg na czas ze spirytusem potrzebnym do oczyszczania ran - opanowany,
- uderzenie przeciwnika tym co ma się pod ręką - opanowane, ale ciągle doskonalone.
A żona w niczym mu nie ustępuje. Od razu jakoś poczułam się bezpieczniej. :)
Liczenie na to, że kibole i patusy nagle opowiedzą się po stronie słabszego przeciwko silniejszemu w obronie abstrakcyjnych wartości jest śmieszne.
polecam czytac ze zrozumieniem, odnalexienie sarkazumu nie jest trudne
@kotogrodnika: Nie jestem zwolennikiem jakiegokolwiek rozdawnictwa, ale na litość boską, mówienie, że ten dodatek otrzyma WYŁĄCZNIE patologia to manipulacja, o ile nie wręcz kłamstwo. Przypominam, że dodatek należy się każdemu, kto ma dwoje lub więcej dzieci. Sam jestem przeciwnikiem programu 500+, ale jeszcze tak nisko nie upadłem, żeby w dyskusji na ten temat manipulować niczym TVN.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bataliony_Ch%C5%82opskie
https://pl.wikipedia.org/wiki/Brygada_%C5%9Awi%C4%99tokrzyska
@tell_me_more: A po co chłopi mieli pomagać w powstaniach, gdy powstańcy często nie chcieli nawet znieść pańszczyzny?
Wstawiam zdjęcie innej polskiej rodziny, pobierającej zasiłki 500+. Dla równowagi.
@kotogrodnika: Przecież to oczywiste że nienawidzisz polskich rodzin skoro zgeneralizowałaś.