Aktywne Wpisy
pastibox +29
Wrocław x3 r/r XD
Piękne dynamiki nam się rysują.
Ciekawe w tym roku będą wakacje, bo będą kończyć się roczne umowy zawierane w szczycie szaleństwa na wyścigi :)
Idę o zakład, że większość tego co było podpisywane rok temu wróci zaraz zasilić wykresy olxata.
Pro tip dla landlordów: informacja w ogłoszeniu, że mieszkanie nie jest w kredycie napewno uatrakcyjni ofertę XD, może być do tego jakieś CV lub profil na linkedin. Zawsze
Piękne dynamiki nam się rysują.
Ciekawe w tym roku będą wakacje, bo będą kończyć się roczne umowy zawierane w szczycie szaleństwa na wyścigi :)
Idę o zakład, że większość tego co było podpisywane rok temu wróci zaraz zasilić wykresy olxata.
Pro tip dla landlordów: informacja w ogłoszeniu, że mieszkanie nie jest w kredycie napewno uatrakcyjni ofertę XD, może być do tego jakieś CV lub profil na linkedin. Zawsze
drylu09 +5
Gram w #hearthstone od czasu do czasu i poki co uzywam tylko tego co mi do tej pory wypadlo.
Jakbym chcial zaczac grac juz tak powaznie to powinienem sobie ulozyc jakis jeden konkret deck i nim grac?
I jak taki deck sie robi? Czekam az mi to wypadnie z pakietow czy niszcze wszystkie inne karty i tworze z nich deck?
I drugie: powinienem teraz grac dzikimi kartami czy tymi nowymi?
A co do pierwszego (albo raczej pierwszych) - najprościej (przynajmniej na początku) jest robić deck z tego co Ci wypadnie, bez bawienia się w ceregiele z pyłowaniem kart które masz a nie korzystasz w danym decku, bo moga sie przydac pozniej. Całkiem dobre decki są dość łatwo dostępne (głównie chodzi mi tutaj
Pamiętaj też, że najważniejsze są i tak