Wpis z mikrobloga

@RedDeadSalvation: Bo najgorsze w rogue jest to, że nie ma leczenia. Nawet nerf blade flurry się da przeżyć, ale ta klasa nie ma przeżywalności praktycznie.

@Vasek: No, rok 2016 a nadal 2x farseerera się używa xD ta karta jest #!$%@? jak barszcz a przynajmniej dla rogue'a wg. mnie ale trzeba używać bo wtedy jeszcze większa #!$%@? jest ale bardziej #!$%@? jest to, że TEMPO u rogue'a kuleje, ta klasa powinna
@Vasek: Lol XD No tak najlepiej żeby spell za 0 many rozwalał stronnika za 10 many XD Uważasz że wyczszczenie np. Knife Juggler Backstabem czy Si7 to nie tempo swing? xD Andrzej ogarnij coś lepiej granie, bo drugi raz się wypowiadasz o tempo i drugi raz #!$%@? jak potluczony.
@MainstreamowyHipster: No dobra kolego, ty sobie graj swoje, ja sobie będę gral swoje. I jasne, ze rozwalenie knife jugglera za 0 many jest spoko, tylko gdzie się go niby gra? W zoo, gdzie oprócz niego masz jeszcze tysiąc rzeczy na dtole?
Zatrzymałes się mną poprzedniej mecie chyba kumplu.
@Vasek: XD Mnie #!$%@? meta i czy to będzie Knife Juggler, po prostu podważylem twoja teorie że Rogal nie ma praktycznie żadnych tempo zagrań, co jest jednym z większych bezsensow jakie wyczytałem pod tym tagiem, a Ty nie potrafisz obronić swojego zdania tylko zmieniasz temat na mete.

@MainstreamowyHipster: No ale obecnie nie ma tempo zagran, bo teraz się gra gowno mające 3hp. Jugglera nie gra się jako drop ma drugą turę, bo jest za slaby.

Potrafię bronić swojego zdania, jeśli widzę w tym sens. Naskakujesz na mnie, to dyskusja mnie ma sensu.
@Vasek: Jezu... dalej chyba niezrozumiesz, dyskusja się rozchodzi o tempo zagrania, a nie jakichś stronnikow i ile mają hp. Poza tym są inne karty, które podałem i olales. Eot idę spać.
@MainstreamowyHipster: Porównaj sobie takiego backstaba z flamewalkerem + zagranie kilka gównospelli, jak ci dobrze flamewalker siądzie to przeciwnik ma poruchane i jedynie może się poddać bo niektóre zagrania właśnie u maga tak wyglądają: "Lol XD No tak najlepiej żeby spell za 0 many rozwalał stronnika za 10 many XD"

U rogala nie ma szans by tak wcześnie zdominować stół i zazwyczaj walczy się do końca, trochę jeszcze dzisiaj pograłem i muszę
@RedDeadSalvation: Xaril daje tempo swing? Okej i właśnie tym zdanie udowodniłes że nie masz bladego pojęcia co oznacza tempo swing. To tak jakby mówić że bloodmage thalnos daje tempo. Yeti daje większe tempo niż Xaril. Nie wiem, ale się wypowiem widzę.
Ja nie spieram się czy mag ma więcej kart tempo czy rogal. Po prostu Vacek napisał głupotę że on nie ma praktycznie żadnych takich zagrań i chodzi mi jedynie o
wystarczy że przeciwnik cię #!$%@? co nawet Priest potrafi i już się nie pozbierasz.

@RedDeadSalvation: No i właśnie o to chodzi, bo żaden control nie wygra z miracle. Ten deck dosłownie miażdży wszystkie powolne decki i jedyną szansą na wygranie jest rush. W przeciwnym razie zacznie dobierać aukcjonerem i gg.

Miracle jest bardzo trudnym deckiem i z tego co zauważyłem inni grają nim jak jakimś control warriorem - tutaj przyjmie na
@Vasek: Co do tego, że rogue nie ma tempo, niestety nie przyznam wam racji ( ͡° ʖ̯ ͡°) Meta teraz jest mocno spolaryzowana i nie tylko rogal ma pod górkę. IMO jest więcej greedy controli na ladderze, z którymi rogue radzi sobie bez problemu. Dowodu nie mam, mówię co widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)