Aktywne Wpisy

Lewusx +63

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie

#hearthstone
@Vasek: No, rok 2016 a nadal 2x farseerera się używa xD ta karta jest c-----a jak barszcz a przynajmniej dla rogue'a wg. mnie ale trzeba używać bo wtedy jeszcze większa chujnia jest ale bardziej c-----e jest to, że TEMPO u rogue'a kuleje, ta
No backstab i si7 robią takie temposwingi... Assasinate to samo...
Zatrzymałes się mną poprzedniej mecie chyba kumplu.
Potrafię bronić swojego zdania, jeśli widzę w tym sens. Naskakujesz na mnie, to dyskusja mnie ma sensu.
U rogala nie ma szans by tak wcześnie zdominować stół i zazwyczaj walczy się do końca, trochę jeszcze dzisiaj pograłem i
Ja nie spieram się czy mag ma więcej kart tempo czy rogal. Po prostu Vacek napisał głupotę że on nie ma praktycznie żadnych takich zagrań i chodzi mi jedynie
@RedDeadSalvation: No i właśnie o to chodzi, bo żaden control nie wygra z miracle. Ten deck dosłownie miażdży wszystkie powolne decki i jedyną szansą na wygranie jest rush. W przeciwnym razie zacznie dobierać aukcjonerem i gg.
Miracle jest bardzo trudnym deckiem i z tego co zauważyłem inni grają nim jak jakimś control warriorem - tutaj przyjmie na twarz,