Aktywne Wpisy
Bananek2 +216
Kobieta Schrödingera pięknie ujawnia się w aferze z Gargamelem xD
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Biedna wykorzystywana dziewczynka, która jest zbyt niedojrzała by zadawać się z 25 letnim simpem i to jest z jego strony pedofilia, bo powinien poszukać dla siebie starszej, a nie spotykać się z taką biedną niedojrzałą, która nie rozumie świata, za to ta sama dziewczyna jest wystarczająco dojrzała by zostać striptizerką w klubie gogo i zarabiać na onlyfansie, bo jest silną niezależną kobietą
Od kilku lat mieszkam w Holandii i wciąż nie mogę pojąć jak to jest, że opieka zdrowotna w tym kraju jest tak wysoko oceniana w większości rankingów, a jak idziesz do lekarza rodzinnego to na wszystko jest przepisywany paracetamol ¯_(ツ)_/¯ mógłby mi to ktoś wyjaśnić? Mam znajomych którzy się wynoszą z tego kraju po kilku latach mieszkania tutaj właśnie przez opiekę zdrowotną.
#holandia #zdrowie #lekarz
#holandia #zdrowie #lekarz
Potrzebuje porady w sprawie #niebieskiepaski #zwiazki i #seks #seksy
Mam fajnego niebieskiego, staz 3 lata, w tym dwa razem mieszkamy. Czlowiek do rany przyloz, chociaz jesli chodzi o seksy to bywalo roznie - nie zawsze kiedy mi sie chcialo to jemu tez. Przyjmowalam to na klate i tyle, nie naciskalam, nie #!$%@? jakis akcji.
Od jakis 2 miesiecy mam bardzo duzo spraw i obowiazkow na glowie i praktycznie z ilosci 3-4 w tygodniu zeszlo na 1-2, bo nie mam sily jak wreszcie padne na lozko po calym dniu #!$%@?.
Z miesiac temu pierwszy raz pomimo mojego stanowczego nie nie zabral rak, robil to co robil jakbym sie nie odzywala. W ktoryms momencie ogarnal, ze chyba nic z tego nie bedzie i przestal. Ok, trudno. W tamtym tygodniu sytuacja sie powtorzyla, ale wiedzial,ze nie chce, to poczekal az bede zasypiac i ewidentnie probowal "na spiocha". Nosz #!$%@? mac, przeciez jasno i wyraznie przed pojsciem spac mowilam nie. Jakbym sie nie odwrocila do niego plecami to nie wiem, co dalej by sie dzialo. Ja rozumiem, ze moglo mu sie chciec, ale takie zachowanie jest normalne? Analogoczna sytuacja miala miejsce jakis rok temu, on mial duzo spraw na glowie ale przez bity miesiac ani razu nie zrobilam niczego, czego by nie chcial. Nawet nie wiem jak z nim o tym gadac, bo to jakas patologiczna sytuacja, a takie nigdy w naszym zwiazku miejsca nie mialy. Czy ja wykazuje #logikarozowychpaskow czy jego zachowanie faktycznie nie jest ok?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Magromo
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: ale wytłumaczyłaś mu, że jesteś zmęczona i nie masz siły i ochoty na harce?
Nie próbował na śpiocha od tyłu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirek_januszy: wydaje się śmieszne, póki nie zdarzy się Tobie.
Komentarz usunięty przez moderatora
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Magromo
Wołam obserwujących:
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Wołam obserwujących: