Aktywne Wpisy
tanebau +145
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +100
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

pobrało mi 15 niechcianych aplikacji ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chyba czas na Windows Phone
#niepopularnaopinia #telefony #android
Co masz na myśli?
@banannq: jeśli chodzi o wgranie to raczej sobie poradzę tylko wydawało mi się ze to jest ingerowanie w telefon jak przy roocie, ale skoro mogę instalować bez przeszkód to się skuszę tylko teraz pytanie czy instalować system taki jaki jest domyślnym czyli Android 4.4.4 czy może zastanowić się nad nowszą wersją mam Samsunga Galaxy ace 4
oczywiście jeśli twój fon jest wspierany przez cm
@alfa-fetoproteina: no i to był twój błąd a nie błędem był telefon z androidem. t-mobile i inni pośrednicy wciskają tam swoje gówna. Daj znać jaki konkretnie masz telefon to spróbuję znaleźć Ci stabilny rom bez debilnych dodatków. Nastepnym razem sugeruję kupić telefon poza salonem sievi komórkowej.
@alfa-fetoproteina: Windows Phone zdycha, nie oceniam czy to dobry system czy nie, ale
@alfa-fetoproteina: na moje oko dosyć słaby telefon, równie słabo wspierany przez środowisko romskie. Nawet przy zastąpieniu brandowanego romu rewelacji bym się nie spodziewał. Tak więc jeśli Ciebie stać lepiej kupić coś z głową a potem narzekać na Androida. :-)
@alfa-fetoproteina: Nawet Cyanogen tego nie wspiera, oficjalnie czy nieoficjalnie. Pozostają Ci porty, które dobrze nie wróżą imo, ale może coś jednak znajdziesz: http://forum.xda-developers.com/ace-4/development
Bylo by milo gdybys zbalazl jakis czyty rom