Wpis z mikrobloga

@alfa-fetoproteina: no niestety. Także jak nie czujesz się na siłach to niekoniecznie zadanie dla Ciebie. Ale z drugiej strony przy popularnych telefonach są poradniki krok po kroku co robić (nie są to zbyt skomplikowane czynności) a często narzędzia typu oneclickroot - zależy od telefonu. Jeśli chodzi o gwarancje - przy 3 telefonach korzystałem raz, w HTZ D-Z - ale tam była rozsuwana klawiatura, wiadomo, ruchome części i zużycie.
  • Odpowiedz
@Xyjon:
@banannq: jeśli chodzi o wgranie to raczej sobie poradzę tylko wydawało mi się ze to jest ingerowanie w telefon jak przy roocie, ale skoro mogę instalować bez przeszkód to się skuszę tylko teraz pytanie czy instalować system taki jaki jest domyślnym czyli Android 4.4.4 czy może zastanowić się nad nowszą wersją mam Samsunga Galaxy ace 4
  • Odpowiedz
dostałem telefon z t-mobile

@alfa-fetoproteina: no i to był twój błąd a nie błędem był telefon z androidem. t-mobile i inni pośrednicy wciskają tam swoje gówna. Daj znać jaki konkretnie masz telefon to spróbuję znaleźć Ci stabilny rom bez debilnych dodatków. Nastepnym razem sugeruję kupić telefon poza salonem sievi komórkowej.

Co masz na myśli? (WP)

@alfa-fetoproteina: Windows Phone zdycha, nie oceniam czy to dobry system czy nie, ale
  • Odpowiedz
Samsunga Galaxy ace 4

@alfa-fetoproteina: na moje oko dosyć słaby telefon, równie słabo wspierany przez środowisko romskie. Nawet przy zastąpieniu brandowanego romu rewelacji bym się nie spodziewał. Tak więc jeśli Ciebie stać lepiej kupić coś z głową a potem narzekać na Androida. :-)
  • Odpowiedz
@Kokos wiem ze telefon nie jest z górnej półki ale telefon to zakup na max 2 lata a ka telefon głównie uzyam do przegladania sieci i messengera wiec nie robi mi to roznicy czy robie to na telefonie za 500 czy za 1000, roznice sa niewielkie glownie sie to objawia bateria

Bylo by milo gdybys zbalazl jakis czyty rom
  • Odpowiedz