Aktywne Wpisy
Diabel_Wszechmogacy +112
Jestem ciekaw czy to rzeczywiście przelewy czy pożyteczni głupcy tak jadą po #konfederacja
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
Partia, która nie ma szansy rządzić, raptem kilkanaście procent.
Mentzen jest analizowany bardziej niż kał w laboratorium aby znaleźć cokolwiek.
w między czasie wpisy o #pis ? Praktycznie nic, a to przecież ta partia będzie tworzyć waszą rzeczywistość. Memów prześmiewczych jednak brak. Z #tusk też praktycznie nic. Z #lewica , która jest kopalnią beki, praktycznie też nic.
Może to
PanProgramista +382
Wczoraj leciałem nad biegunem północnym.
#podrozujzwykopem
#podrozujzwykopem
OK, wziąłem jej tę kartę i zabierają mi z pensji za to 150 zł - to nie mało ale chyba się opłaca.
Poszła raptem dwa razy w przeciągu pierwszego miesiąca - nie brakuje jej czasu, ma blisko i ma rower którym może tam pojechać, nawet pieszo to raptem kwadrans spacerem. Któregoś dnia zapytałem od niechcenia czy idzie dziś wieczorem na ćwiczenia:
Mijają dwa miesiące, poszła raptem cztery (4, CZTERY) razy na zajęcia co do których wcale nie mam pewności, że na nich była. Przed chwilą zalogowałem się do Benefit-a i zlikwidowałem jej tę kartę, jeszcze raz ściągną mi na koniec maja 150 zł i koniec, szkoda marnotrawstwa na kogoś kto nie szanuje wydanych pieniędzy - w sumie 450 zł poszło się #!$%@?ć
Kolejna fanaberia mojej żony zaliczona ( ͡º ͜ʖ͡º)
#multisport #zona #zwiazki #oswiadczenie #gorzkiezale #fitness
Komentarz usunięty przez autora
Niektóre panienki w polszy mają to do siebie, że są przyzwyczajone do pewnego poziomu życia - miały bogatego tatusia etc. W momencie gdy taka niewiasta opuszcza rodzinne gniazdko na rzecz swojego lubego, a nie ma pracy/pracuje za marny grosz to ciężko jej się przestawić na rozliczanie z kwot rzędu 150 zł/miesięcznie. Zresztą
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście życzę, żeby się to nie zdarzyło. Pozdro