@lukasz1985m: a nie czujesz tego, że jeśli twój tok rozumowania wywala się na trywialnym przykładzie, to tym bardziej będzie się wywalał na bardziej złożonym?
@lukasz1985m: ok, jeśli jesteś programistą, to prawdopodobnie znasz jakieś podstawy logiki. Może mógłbyś więc uargumentować swoje wypowiedzi?
Np. ja wykazałem, trywialnym, jak to nazwałeś, przykładem, że istnieją przypadki, dla których twoje podejście jest złe, lub raczej: problematyczne. Prawdę powiedziawszy nie widzę, dlaczego miałoby to nie działać w bardziej skomplikowanych przypadkach.
Po drugie, na co dzień pracuję przy aplikacjach, które alokują kilka GB pamięci - ze względu na rozmiary danych wejściowych. Dane dla
Czy uważasz, że TDD jest sensownym sposobem prowadzenia projektów?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Np. ja wykazałem, trywialnym, jak to nazwałeś, przykładem, że istnieją przypadki, dla których twoje podejście jest złe, lub raczej: problematyczne. Prawdę powiedziawszy nie widzę, dlaczego miałoby to nie działać w bardziej skomplikowanych przypadkach.
Po drugie, na co dzień pracuję przy aplikacjach, które alokują kilka GB pamięci - ze względu na rozmiary danych wejściowych. Dane dla