Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +146
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +111
https://www.statista.com/chart/4093/people-killed-by-terrorist-attacks-in-western-europe-since-1970/
#neuropa #4konserwy #stopstopom #terroryzm #europa
Ale spoko, chochoła zawsze warto postawić, żeby dokopać "tym głupim islamofobo".
@Leonowicz: inwazją islamu mówisz?
zagrożenia o których piszesz to właśnie pospolite przestępstwa z którymi służby państw członkowskich powinny sobie poradzić (i wierzę ze tak będzie). nic co by uzasadniało antymuzułmańską, irracjonalną panikę
Muslimy mordują siebie na codzień, teraz też mordują na wyjeździe.. poroniona kultura męczenników.
@NieBojeSieMinusow: http://www.wykop.pl/link/3018197/statystyki-przestepstw-w-niemczech-wedlug-narodowosci-w-2014-roku-infografika/
Europa zachodnia sobie nie poradzi z muzułmańską przestępczością, bo nie ma takiej woli. Zamiast tego będą zamiatać sprawę pod dywan, cenzurować statystyki i media. I tak aż do dojścia radykalnej prawicy do władzy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NieBojeSieMinusow: posłuchaj tej pani
a, możesz sobie poszukać, może nie po niemiecku a zaledwie po angielsku, jak prezentują się Polacy w Wielkiej Brytanii na tle innych narodów w
To prawda - wcześniej bym się nie zadeklarował jako zwolennik radykalnej prawicy, ale dzięki apologetom ideologii islamu zaczynam powoli zmieniać zdanie. Tu chyba faktycznie potrzeba rozwiązań skrajnych. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@NieBojeSieMinusow: ty jesteś niepoważny.
@NieBojeSieMinusow: nie ma asymilacji i jej nigdy nie
@rzet:
Tak mówiono o Polakach. O Irlandczykach. O Włochach. Zawsze się
Bez odbioru, coomplu i swoje "otwarte" muzułmańskie społeczeństwo wsadź sobie w dupę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NieBojeSieMinusow: Tylko, że oni pracowali, nie dostawali nic za darmo i nie #!$%@? w kosmos siebie i innych.
Posłuchaj sobie wersji dla mniej rozgarniętych
@rzet: Islamistów w Europie wyprzedzają organizacje nacjonalistyczne i skrajna prawica.
@Luka_Wars: o kolejny troll..
Kogo ta skrajna prawica morduje?
ONR wysadził wólkę kosowską czy stadion legii?
Przez takie głupie porównania jak twoje ci idioci skrajni tylko zyskują poparcie.
zajebisty argument xD
@rzet: Jesteś nieoczytany w temacie terroryzmu i ja mam twoja niewiedzę rozwiać? Najwięcej działań o charakterze terrorystycznym co roku odnotowuje się w Niemczech i Hiszpanii - terytoriach, na których aktywizują się organizacje nacjonalistyczne i separatystyczne. Nie działają tak spektakularnie jak islamiści, a i twoje niezależne media nie mają ochoty o tych wstydliwych aktach wspominać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli chcesz poczytać sobie
@panodzupy: To napisałeś ty. I nikt inny.