Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +906
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
krucjan +15
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Dorabiam sobie na studiach jako kelnerka. Właściciel kawiarni, w której pracuję ma też klub. Koleś z okazji swoich imienin zaprosił wszystkie pracownice kawiarni na imprezkę do swojego klubu (tak się akurat złożyło, że chwilowo skład pracowniczy kawiarni jest stuprocentowo żeński). Siedziałyśmy sobie spokojnie przy czipsach, batonach i w----y. W międzyczasie podbił jakiś ziomek i zaproponował mi taniec. Grzecznie odpowiedziałam, że dziekuję ale nie chcę. Ziomek drążył temat i próbował wziąć mnie na litość. Stanowczo odpowiedziałam, że nie interesują mnie mężczyźni i nie ma opcji żebym dała zaprosić się do tańca. I zamiast się po cichu ewakuować koleś zaczął "O GURWA JAK MNIE PODNIECAJĄ LESBY, ILE BYM DAŁ, ŻEBY OGLĄDAĆ NA ŻYWO JAK SIE RUCHAJĄ". W tym momencie doznałam delikatnego szoku i kazałam mu s--------ć. Po kilkunastu minutach podszedł znowu i zaoferował trzy tysiące złotych za możliwość oglądania na żywo lesbijskiego stosunku płciowego. Był mocno zdziwiony kiedy odmówiłam, no bo przecież CZYTYSIONCEZŁOTYH.JPG Koleżanka z pracy żeby dodać wiarygodności całej sytuacji przytuliła mnie i potwierdziła, że nie jesteśmy zainteresowane. Co najlepsze niedługo później podbił jakiś inny koleś z propozycją "hej, chodź na chwilę" zapytałam po co i usłyszałam, ze mogę zarobić dużo pieniędzy. Grzeznie odmówiłam, facet sie mocno zdziwił. To była moja druga wizyta w klubie i zdecydowanie ostatnia.
#klub trochę #logikaniebieskichpaskow #zenada #truestory #stulejarnosc motzno
@Caribou: A może to był przedstawiciel FM Group?