Wpis z mikrobloga

@Jestem_Tutaj: zawsze czytając żale na android (czy to swego czasu na iosa tez) myślę sobie, jakie to ja mam szczęście. Nigdy nie miałem z tym systemem problemów, poza oczywiście tymi z mojej winy (TWRP i te sprawy).
  • Odpowiedz
@m1chau: 4500? XDDDDD

@Jestem_Tutaj: Dobrze Cie rozumiem cumplu, ale zaraz tutej zleca sie psychofani androida co bedą pisac JAKI TO ANDROID NIE JEST OTWARTY IOS GOWNO BO MOZNA SOBIE WGRAC NA ANDKA TO I TAMTO

C--j mnie co moge sobie wgrac a co nie, system powinien dzialac idealnie bez zadnego wgrywania, iOS r---------a temat i tak bedzie zawsze
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: To teraz nie możesz już powiedzieć, że jak wgrasz nieoficjalny ROM to będzie ci gorzej działał. Ja od dawna lecę na CM i wszystko jest, jak trzeba. Przy okazji pozbędziesz się połowy śmieci z systemu.

Zresztą co to za pomysł, żeby system operacyjny jest bezawaryjny? Czy Windows jest perfekcyjnie działający w 100%, albo Linux? Jeśli Android psuje się od czasu do czasu, to tylko oznacza, że jest bliżej prawdziwego
  • Odpowiedz
@Jestem_Tutaj: Właśnie ważne. Zapłaciłem za telefon z andkiem ponad 2000zł. Działa lepiej od mojego iPada, nigdy nie krzaczy, zero problemów. Czysta przyjemność i instalowanie stuffu spoza marketu. Kisne z ludzi narzekających na androida bo im sie tnie na swoich lg mini czy innych gównach.
  • Odpowiedz