Aktywne Wpisy

curiousboi +125
trochę o-------m z tym kolorem, ale przynajmniej mam nadzieję że ktoś jak go zobaczy kiedyś na ulicy i będzie miał gorszy dzień to mu to poprawi humor #zawszegratem #samochody #motoryzacja
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
Jutro maluje pakę, jaki kolor desek byście polecili? Orzech czy coś jaśniejszego?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file2801703020899806497
Pobierz

tl;dr dla tych którzy nie programują, kod po lewej został wyciągnięty z Quake 3, i oblicza przybliżoną odwrotność pierwiastka kwadratowego. Kod po prawej sprawdza czy a jest większe od b, i nie działa jeżeli a = b
źródło: comment_HNpTpoEdohtSMa8acoqw6m4en71F1R3J.jpg
Pobierz@ca1ek: Warto dodać że to jedna z najbardziej d--------h funkcji jaką można sobie wyobrazić.
@Namenick: of kors
@Namenick: rozwiniesz? Dlaczego?
Komentarz usunięty przez autora
@cowiekmapa: Ty tak na poważnie?
źródło: comment_a85bKrZEok7pBcDgavRTeAhxt8g8kxgW.jpg
Pobierzto wszystko nic, znalazłem jej wypociny na githubie, pierwszy z brzegu plik lib/display_rainbow.rb i opad szczęki, to coś niby ma wyświetlać tęczę a znajduje się w groźnie brzmiącym projekcie "interpolation-super-power-q-000".
źródło: comment_s6vgjWWf3UpJCz4A8MG75Zn78rM3RbZZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
http://www.cplusplus.com/reference/algorithm/max/
A przy okazji klasyczne samozaoranie. (jedno z wielu)
Tych kwiatków jest więcej, przejrzyjcie
To tak jakby porównać równanie E=mc2 (z rozwinięciem) do 2+2 = 4, no ja p------e!
Gotujcie bigosu, bo nie wytrzymia!
źródło: comment_Ip6CDPkrSAWVzac1cv8NyQfOZ4P5j9f5.jpg
Pobierzczy komuś przedstawie, że programowanie jest takie proste i fajne i ogolnie oh ah, on w to uwierzy, poswieci swoj czas, a potem gdy zacznie szukac pracy albo zacznie robić na poważnie dostanie kopa na ryj to poczuje się przekonany czy wyruchany i wręcz znienawidzi to i przekaże to info dalej?
@Klopsztanga: o kierwa :D mocno zabolało :D
Pozdr.