Wpis z mikrobloga

#gruszkabagietstory #pytanie
Dobra stop stop, moze mi ktos strescic o co wlasciwie chodzi? Wieszcz tlumow, uwielbiany przez spolecznosc wielki Don Konfiturri Gruszka (zawolalbym ale nie wiem, ktory profil jest jego) jest nagle celem atakow i wygwizdow? P----------l o jedna osobe za duzo? czy co? Za duzo tego shitcontentu pod tagami zeby sie doczytac w czym problem
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lupaczkokosow: W skrócie chodzi o to, ze gruszka stal sie pupilem moderacji, robi z siebie celebryte, a moderacja jego zgloszenia rozwiazuje natychmiast, banują uzytkownikow którzy napisali coś złego na jego temat lub wstawili zdjęcie, a innych wiszą cale tygodnie i czekaja na rozpatrzenie. Również chodzi o zdjecia ktore tu wrzucają z wykopiwa gdzie sam do nich pozowal jak atencjusz a potem ma pretensje, ze sa upublicznione na fb. glownie o
  • Odpowiedz
@Latch: @Vittu:

Czyli w sumie tak powtorka z rozrywki SamcemAlfa. Eh, te wykopki nigdy sie nie naucza.
Ciekawe, ze mnie jeszcze tutaj nikt nie zrozdal skoro wrzucam tyle durnego contentu a ludzi wciaz mniej czy bardziej mnie szunuja;p
  • Odpowiedz
@lupaczkokosow: Bo wyglądasz normalnie to raz, dwa nie jestes konfidentem przez którego niektórzy ludzie mogą miec problemy, nie siejesz wokół siebie zamieszania i najważniejsze masz do wszystkiego dystans, do swojej osoby rownież, a jemu tego brakuje i to jest słaby punkt, dzięki któremu łatwo go sprowokować,dlatego powstają gownoburze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz