Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś polecić jakąś odżywkę białkową, ale taka która nie jest upiększana słodzikami lub innymi wynalazkami, ma być prosta w składzie. W zasadzie na smaku mi nie zależy, bo i tak robię sobie napoje. Do tej pory używałem vegan blend, ale chcialbym coś spróbować innego. Oczywiście nie musi być wegańska ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#mirkokoksy #silownia #odzywki #pytanie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mariusz_and: olaboga, wegańskie białko. Rak, impotencja i śmierć ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A tak serio. Bierz bezsmakowe z kfd albo myprotein, najtansze i najwiecej bialka w bialku bedziesz dzieki temu miala
  • Odpowiedz
  • 0
@arkagham: koncze już czwarte opakowanie vegan blend, to dobra odżywka i mogę ją Ci polecić jeżeli nie przejmujesz się smakiem. Ogólnie niemialem nigdy po niej rewelacji żołądkowo-jelitowej. Dalej bym ją spożywał ale chce spróbować czegoś innego :)
  • Odpowiedz
@arkagham: podstawowym źródłem jest jedzenie a nie odżywka, przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia. Vegan blend ma w zasadzie pełny aminogram, więc jest kompletne. No ale każdy ma swoje preferenecje, moim jest to aby skład był możliwie najkrótszy i minimum jeśli nie w ogóle słodzone.
  • Odpowiedz