Aktywne Wpisy

4mmc-enjoyer +22
Jak to jest, że w każdym artykule/wiadomości/nowości/... o samochodzie elektrycznym, ZAWSZE najbardziej molestowany argument to "moim 1.9tdi robię 1000km na strzała, zrobisz to tym elektrykiem???" - jakby to miał być jakiś wyznacznik użyteczności samochodu.
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
Przecież bardzo mało osób dojeżdża 100km w jedną stronę do roboty, więc wytłumaczcie mi jaka to niby jest przeszkoda?
Serio wy dzień w dzień walicie tyle kilometrów, że zasięg elektryka wam nie wystarcza?
A nawet jakbyś już miał jechać nad te
schabowy01 +36
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz

Witam Mircy( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odebrałem dziś świetną paczuszke od @lbjaco
W srodku poza super listem (wcale tak brzydko nie piszesz Mirku) znalazlem kilka miejscowych browarkow (zapowiadaja sie bardzo ciekawie), łososia z wlasnej wedzarni, nawet nie wiecie ile musialem sie powstrzymywac zeby przetrwaly do zdjecia( ͡° ͜ʖ ͡°), bezcenny słój z piaskiem i bursztynami z dębskiej plaży i El Matadorr'a do obierania ziemniorów z funkcja scierania + kilka fajnych fantów typu zdjecie wedzarni, plazy i 2 magnesy z korsarzem na lodowe.
Najlepsze jednak Miras zostawił na koniec. Otóz Pan lbjaco prowadzi pensjonat (Po wstepnej weryfikacji w google, myslami juz tam jestem( ͡° ͜ʖ ͡°)) w ktorym to w drodze prywatnego .#rozdajo wytypowal domek letniskowy na weekend nad naszym pieknym Polskim morzem! Jaram sie jak londyn w 1666!
Jeszcze raz dziekuje bardzo Mirku jak tak cudowna paczke, w moim osobistym rankingu jest to top 1 wsrod 3 edycji wykopoczty w jakich bralem udzial:)
źródło: comment_BCMI6KAYd9BBH1ubaBLXl8aRZimK03qn.jpg
PobierzPanie, Tego Bąda od Ciebie to do dzis trzymam na specjalna okazje xD
A tak przepraszam Brutal. i nie był a jest xD
@Bakerus:
Dziekuje, Mireczek powinien dostac jakies odznaczenie za to:p
źródło: comment_KYNtVdMKsg6BdLCBT9SPlBXQZ6bdUb97.jpg
Pobierzźródło: comment_nc9QIWFsqDC183ljnS7f2nlfAP9ymPTb.jpg
Pobierzkurde dziwnie to smakuje, dopiero sprawdzilem;p