Wpis z mikrobloga

Odpowiedź od @znikajacypunkt na moją pierwszą, tego samego typu paczkę. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, a dodało mi to otuchy:

Hej. Serdecznie dziękuję za list. Co do prezentów to trafiłeś idealnie, bo kończę studia z Turystyki i Rekreacji także formy promocji Polski przez Polską Organizację Turystyczną są dobrze mi znane (brałem udział 2 razy w międzynarodowych targach turystycznych w Berlinie). Co do Łodzi to tylko byłem raz przejazdem Polskim Busem
  • Odpowiedz
@piksel169: ugh, właśnie dlatego nie biorę udziału w tego typu zabawach. Ludzie tu są najbardziej pretensjonalnymi skurczybykami w polskim internecie. Przykre mirku, ale to tylko pajac, jakich wiele, nie przejmuj się nim.
Sam nie umieszczam nikogo na czarnolisto bo nie zgadza się z moimi pogladami, ale jak ktoś zachowuje się jak dupek i buc to ląduje na czarnej... efekt jest taki, że czarnolista pęka w szwach i jak pisałem na
  • Odpowiedz
Mi raz gość przysłał stos ulotek (serio...) o Łodzi i kubek (z urzędu miasta?). A list ledwo napisał, bo jak powiedział rzucił studia i ostatnio pisał rok temu. Generalnie nie ma kasy, więc przysyła co ma.

Wszystko poszło do kosza.

@piksel169: aż mnie zagotowało. Co za buc. Duże propsy dla ciebie kolego za serce włożone w paczkę. Rób tak dalej, wartość pieniężna jest najważniejsza.
  • Odpowiedz