Wpis z mikrobloga

@jak_to_mozliwe: a daj se spokuj, już w czwartek pisałem, że zdjęcie będzie w poniedziałek, ale nie, bo musi być oficjalnie, bo jak pisałem bezpośrednio z organizatorem to się nie liczy i ban. Moja paczka jest GOTOWA, ale jak nie chcą to p------ę.
  • Odpowiedz
  • 6
@BQP: czego nie skomentujesz? Że nie mam dostępu do Twoich prywatnych wiadomości na wykopie i o tych ustaleniach nie wiedziałem? Dodatkowo wysłałem Ci pytanie kiedy wrzucisz zdjęcie. Otrzymałeś PW od bota z informacja ze takie pytanie sie pojawiło. Miałeś pózniej aktywność na wykopie => musiałeś wiadomość odczytać ale ja olales. Nie bardzo widzę tu moja winę.
  • Odpowiedz
@b__g: A odniesiesz się jakoś do mojego posta o pisaniu listu do osoby która odpadła? Naprawdę miałam pisać list po tym jak dostałam informację że dostanę nową parę?
  • Odpowiedz
@b__g: cała "moja aktywnosc" polegała co najwyżej na tym, że różowy siedział na telefonie i napisał cały jeden komentarz, co i tak nie trwało więcej jak z 10 minut, z czego nie wchodzi mi w powiadomienia, co jest po prostu logiczne. Zresztą do cholery, jest was, organizatorów, takie mrowie, że się nie możecie podzielić jedną durną informacją? Poza tym napisałem jasno jak słońce w zgloszeniu:

Stąd moje pytanie, czy wielka
  • Odpowiedz
@BQP: czemu od razu nie skontaktowałeś się z organizatorami tak jak prosili wielokrotnie (do porzygu wręcz) czyli przez kontakt na stronie?
  • Odpowiedz
@kicioch: no ja pierdziele, napisałem normalnie na kontakt na stronie wiadomosc:

Cześć, mam mały problem odnośnie wykopoczty. P--------i mnie na delegacji do soboty, choć miałem wrócić wcześniej, przez co nie mam możliwości ogarnięcia jej w wyznaczonym terminie. Siła wyższa, po prostu. Stąd moje pytanie, czy wielka tragedia stałaby się jakby paczka poszła we wtorek(pewnie pójdzie w poniedziałek, ale na wszelki wypadek wolę sobie dać margines)? Nie chcę rezygnować z tej
  • Odpowiedz
  • 1
@BQP: "za utrudnienia przepraszam i proszę o odpowiedz". Otrzymałeś ode mnie odpowiedzi. Twoja doszła dwa dni po pierwotnym terminie, jeden po ostatecznym - wystarczyło odpowiedzieć i nie byłoby problemu. Specjalnie sprawdzałem czy masz aktywność na wykopie po mojej ostatniej wiadomości - ta aktywność była, odpowiedzi nie bylo, wiec wyłapałeś bana. Proste.
b__g - @BQP: "za utrudnienia przepraszam i proszę o odpowiedz". Otrzymałeś ode mnie o...

źródło: comment_YM764bFTqnKZmBCe7pF4BV3vjOfHXAyQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 10
przepraszam moją parę, @qmox - dostanie ode mnie list i paczkę pozniej, nie przez wykopoczte (teraz praca wazniejsza).
a lista hańby mnie j---e. jak wykopoczta daje mi bana, to sam bede sobie losowal ludzi co roku :*
  • Odpowiedz