Aktywne Wpisy
b_oski +21
Minieri +106
Mam wrażenie że już prawie każdy wpis zaczynam stwierdzeniem że nocka minęła spokojnie i tak było i tym razem. Mamy środek tygodnia, miasto w nocy puste i tylko co jakiś czas pojawiała się znajoma twarz jakiegoś stałego klienta. Niektórzy już nawet przyzwyczajeni że czekam przy okienku z paczką "ich" fajek bo akurat widziałem na kamerach że idą.
Nie pomaga też pogoda, jeszcze niedawno można było spokojnie wypić jakieś p--o w plenerze na plaży, teraz bardziej przydałaby się gorąca herbata na ten wiatr.
Tuż po tym jak zaczałem zmianę przyszła starsza pani z lamentem że pada jej telefon a ładowarka nie działa. Pokazałem jej gdzie mamy stojak z produktami eXc, kable, ładowarki, uchwyty itd. Przyjrzała się po czym skierowała wzrok na mnie jakby chciała mi powiedzieć że chyba nas na tej stacji pogrzało z tą ceną za ładowarkę, jakbyśmy to my te ceny ustalali. Tak czy siak poprosiłem o jej niesprawną ładowarkę i po szybkim sprawdzeniu stwierdziłem że jak w 99% przypadków winny był jedynie uszkodzony kabel, a taki to już mamy w całkiem przystępnej cenie. Podziękowała za pomoc a ja w ramach rewanżu zasugerowałem delikatnie że skoro telefon już się nie rozładuje to można zostawić opinię na Google bo te nam nieco spadły po tym jak wprowadziliśmy w nocy okienko. Od razu napisała opinię w której pochwaliła obsługę, czyli mnie, mam nadzieję że pani kierowniczka zauważy i wpadnie kolejna premia uznaniowa ( ͡º ͜
Nie pomaga też pogoda, jeszcze niedawno można było spokojnie wypić jakieś p--o w plenerze na plaży, teraz bardziej przydałaby się gorąca herbata na ten wiatr.
Tuż po tym jak zaczałem zmianę przyszła starsza pani z lamentem że pada jej telefon a ładowarka nie działa. Pokazałem jej gdzie mamy stojak z produktami eXc, kable, ładowarki, uchwyty itd. Przyjrzała się po czym skierowała wzrok na mnie jakby chciała mi powiedzieć że chyba nas na tej stacji pogrzało z tą ceną za ładowarkę, jakbyśmy to my te ceny ustalali. Tak czy siak poprosiłem o jej niesprawną ładowarkę i po szybkim sprawdzeniu stwierdziłem że jak w 99% przypadków winny był jedynie uszkodzony kabel, a taki to już mamy w całkiem przystępnej cenie. Podziękowała za pomoc a ja w ramach rewanżu zasugerowałem delikatnie że skoro telefon już się nie rozładuje to można zostawić opinię na Google bo te nam nieco spadły po tym jak wprowadziliśmy w nocy okienko. Od razu napisała opinię w której pochwaliła obsługę, czyli mnie, mam nadzieję że pani kierowniczka zauważy i wpadnie kolejna premia uznaniowa ( ͡º ͜
P.S. Będzie lincz za niestosowny ubiór,czy nie będzie?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #motocykle #motocykleboners #pokazmotor
@Asteroida: spoko, dobrze wytrenowany biceps też dobrze amortyzuje upadek.
Gx
Wiec doskonal technike jazdy, no i szerokosci
Sam jeżdżę Il Monstro 600, uwielbiam.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@syrena_elektro: Ciężko było ale nie miałem na tyle odwagi. W sumie to bardziej obawiałem się o moto( ͡° ͜ʖ ͡°) Musiałem wyjeździć kilka godz na L-ce żeby być pewnym,że nie wyrwie mi sprzętu spod tyłka.
Kusi mnie, żeby również kupić przed odbiorem uprawnień ale zaciskam zęby i czekam. Niestety w razie najmniejszej stłuczki, wina jest nasza, nawet jeżeli nie z naszego powodu.
Ja znowu celuje w F4i, bo nie lubię golasów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajny sprzęt, ostrożności!
@Stitch:
Każdy jeździ jak chce, poprosiłem tylko o zdjęcie jak już się dorobisz( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora