Wpis z mikrobloga

No i nie wytrzymałem. Moje pierwsze moto w życiu. Zakupione w listopadzie czekało sobie grzecznie,aż wbiję kat. A. Po 10 godz jazd na placu manewrowym stwierdziłem jednak,że czas przetestować potworka. Zgodnie z opiniami moto narowiste. Elegancko zweryfikowało moje umiejętności,a właściwie ich brak ( ͡° ʖ̯ ͡°) Tak że ten... Jazda w ruchu ulicznym bez kategorii odpada. Uczym się dalej.
P.S. Będzie lincz za niestosowny ubiór,czy nie będzie?( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #motocykle #motocykleboners #pokazmotor
A.....a - No i nie wytrzymałem. Moje pierwsze moto w życiu. Zakupione w listopadzie c...

źródło: comment_MXcns6NOnnsEsFwIsVRRZAb7gJlGISII.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Asteroida:

Kusi mnie, żeby również kupić przed odbiorem uprawnień ale zaciskam zęby i czekam. Niestety w razie najmniejszej stłuczki, wina jest nasza, nawet jeżeli nie z naszego powodu.

Ja znowu celuje w F4i, bo nie lubię golasów ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Fajny sprzęt, ostrożności!
  • Odpowiedz
  • 1
@scout667: sluchaj. to moja sprawa czy bede jezdzil na zdrapke i sie poodzieram jasne? dosc juz mam sie p-------------a kto w czym jeździ. szlify w kombi i bez kombi juz mam za soba, wiem co czym grozi i to tylko i wyłącznie moj problem.
  • Odpowiedz
@Stitch: Chwalisz się brakiem umiejętności i pytasz czy będzie lincz. No to się chwalisz czy się żalisz?
Każdy jeździ jak chce, poprosiłem tylko o zdjęcie jak już się dorobisz( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@scout667: ja sie chwale brakiem umiejetnosci i pytam o lincz? kto jest opem tego tematu? przegladasz tag motocykle raz na ruski rok czy na biezaco?
  • Odpowiedz
@scout667: Wybacz ale uważam że jazda po parkingu 40 kmh w kombinezonie to lekka przesada. Jestem początkującym motocyklistą, a nie debilem. Jak będę jechał w trase,to zadbam o odpowiednią do tego ochronę. Spoko twoja rozczochrana( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz