Aktywne Wpisy
OdcienZieleni +325
#limanowa ekipa jakby zlikwidowali Escobara, a nie zula, emeryta ze wsi xD
źródło: temp_file3063840511457612711
Pobierz
zenek-stefan1 +15
Jakaś niezbyt naturalna pozycja ciała tego ciała. Prawdopodomnym może być że policja go o------a, ale z racji że wszyscy mieszkamy w uśmiechniętej Polsce, to puszczono w obieg że sam odebrał sobie życie. No bo wiecie s---------o, czyli "dotarło do niego że postąpił bardzo źle i nie mógł z tym żyć i odebrał sobie najcenniejszy dar, tak jak odebrał go swoim bliskim"- zaraz napiszą brukowce xDDD
#limanowa
#limanowa

Towarzyszyła mi koleżanka której jednak nie pozwolili oddać krwi bo miała za niską hemoglobinę.
Lekarz zalecił jej żeby jadła więcej mięsa.
Jestem weganką.
#weganizm #medycyna #zywienie #rckik
@isilien171: jakich? Wiadomo, że suplementuje się B12, a na niedobory aminokwasów nie ma szans, jeśli je się różnorodnie i włącza w dietę odpowiednią ilość produktów białkowych.
@pawlak: wrzucasz wszystkich do jednego worka, równie dobrze można powiedzieć, że są tacy turboweganie od 'jak jesz mięso to umrzesz w konwulsjach' i 'tylko bezglutenowe pierożki, gluten to
@xetrov: mówię o ogólnej logice większości (albo przynajmniej znaczącego ułamka) komentarzy.
@aaa_daa: To racja ;-) A mogę z ciekawości spytać ile masz? Bo ja mam generalnie problem ze zbyt wysoką, którą ostatnio udało mi się zbić do wysokiej w granicach normy ;-)
Naturalnie ze wszytskim można dyskutować. Z koniecznością szczepień także - wolność poglądów.
Nikt wam nie karze jeść mięsa i innych produktów pochodzenia zwierzęcego, tylko miejcie to na uwadze, obserwujcie się i badajcie. I nie fundujcie tej diety swoim dzieciom.
Nie fundujcie tej diety swoim dzieciom? A dlaczego mam nie karmić dzieci w sposób który uważam za najbardziej odpowiedni? Przypominam że stanowisko instytutu żywienia jest takie, że odpowiednio zbilansowana dieta wegańska jest odpowiednia dla ludzi na każdym etapie życia w tym dzieci i kobiet ciężarnych.