Wpis z mikrobloga

https://www.facebook.com/Kowalski.Marian/posts/795381480566421
ja j---e jaki kabaret w komentarzach ;d
polacy katolicy srogo obrażający papaja, w jakich czasach przyszło nam żyć ;d

pozwolę sobie wkleić jedne z lepszych ( ͡ ͜ʖ ͡)

Janusz Zoltar Olkiewicz

Może liczy na to że pomylą go z kozą?

Janusz Fijor

Wiem ze niepowinienem tak pisac ale p------o go kompletnie

Dawid J Kasprzak

papiez to zdrajca kosciola , na dobrych papiezy byly zamachy, dlaczego do tego Judasza jeszcze nikt nie strzela?

ja wiem że sporo ludzi uważa że Franio robi źle, ale to nie są wykopki ani anony tylko janusze łażący co niedzielę do kościoła czy na jakieś k---a roraty xD po czym włączają komputer i gnoją papieża gorzej od kara ;D komedia

btw. co 3 osoba pisze "papierz" xD

nawet nie wiem jak to otagować #neuropa #4konserwy #mariankowalski #humor
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Staruch: Jezus rozdający chleb, pomagający bezdomnym i walczący z chciwymi kupcami to był taki turbolewak, że gdyby żył dzisiaj to by dostał po mordzie od tych ludzi uważających się za prawdziwych katolików.
  • Odpowiedz
@malibu99: nierozumiesz, bo to są wyznawcy wyznawcy polskiego Jezusa. Polski Jezus w Ewngelii św Janusza, rozdział 4 wers 17 mówi tak: > Zaprawdę powiadam wam- kto nienawiść w sercu ma do obcych ten po trzykroć będzie zbawion. A ten który czci Wielką Polskę po czterokroć! Do nich należy królestwo cebuli i wieczne promocje w Biedronce.
A ten który czyni inaczej niech będzie przeklęty na wieki.
  • Odpowiedz
@bolo1: nieprawda! JPII kazałby na Morzu Śródziemnym co 300 kilometrów rozstawić okręty wojenne i nawalać do uchodźców. A załodze z największą ilością fragów dałby odpuszczenie grzechów i premię z watykańskich funduszy.
  • Odpowiedz