@ErnestHeminglej: urocze kotki to też skoordynowana akcja. co oni wszyscy mają, po 7 lat i jarają się zasranymi puszkami? przecież to nawet nie jest śmieszne. no i te memy z Bolkiem i Kwachem. też ktoś to musiał koordynować
@ErnestHeminglej: przecież PiS sam powiedział, że ma bardzo duże zaplecze internetowe które robiło kampanię i działa cały czas. Opozycja jest durna, że nie potrafi pojąć potęgi internetu i nie robi tego samego. Przecież wystarczy spojrzeć co się dzieje od dłuższego czasu na Wykopie - PiS jest spoko, mądry, wreszcie dobra zmiana, prezydent zajebisty z którego można być dumnym, jak ktoś wytknie że wcale nie jest tak różowo to "ty trollu z
@stefekburczymuha: Mnie cenzodudy bawią, a jego samego wysłałbym na stryczek, gdybym miał do tego uprawnienia. Więc to nie musi być koniecznie robota pisiorów.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
Komentarz usunięty przez autora
@stefekburczymuha: Mnie cenzodudy bawią, a jego samego wysłałbym na stryczek, gdybym miał do tego uprawnienia. Więc to nie musi być koniecznie robota pisiorów.