#anonimowemirkowyznania 23 lata i #tfwnobf od zawsze. Jestem załamana. Boje sie ze do konca zycia bede sama, bo moja "wartosc na rynku matrymonialnym" maleje i nikt nie zechce starej panny. A ciezko jest kogos znaleźć nie wychodząc z domu. Tragedia. Dramat. #gorzkiezale #feels #przegryw #tfwnogf
@AnonimoweMirkoWyznania: Syty głodnego nie zrozumie. Wszystko w teorii wydaje się takie fajne, ale nie każdy potrafi sobie z tym poradzić i mieć nadzieję na lepsze jutro.
@AnonimoweMirkoWyznania: lol, to wcale nie był atak na ciebie, ale tak to odebrałaś. Polecam wizytę u terapeuty, pewnie popracowałabyś nad samooceną. Jakoś piszesz tutaj z nami, więc z innymi ludźmi też byś mogła. Spróbuj privów na wypoku czy innych czatów. W internetach jesteś anonimowa, zawsze możesz zamknąć okno i się więcej nie zalogować. Po drugiej stronie jest człowiek taki jak ty, bardzo możliwe że z podobnymi problemami, próbuj, próbuj, próbuj.
@AnonimoweMirkoWyznania: trochę źle podejście masz :) moim zdaniem to jeszcze wszystko przed Tobą a 23 lata to nic. Czasem wszystko może zmienić jedyna chwila :) Podobno można nawet kogoś przez internet poznać więc poprostu może wystarczy spróbować? :)
@AnonimoweMirkoWyznania: jest w tym trochę prawdy, bo sam patrzę teraz jedynie na dziewczyny 19-17 lat, a mam 24 lata. Dla pocieszenia mogę ci powiedzieć, że też nie jestem brzydki, ale jestem singlem, bo mam drogie hobby i nie stać mnie żeby mieć własnego różowego ( ͡°ʖ̯͡°) Zdaj się na los tak jak ja i spokojnie czekaj na odpowiednią osobę (✌゚∀゚
@AnonimoweMirkoWyznania: @Loko997: Z tym wiekiem to jest trochę tak, że znaleźć wolną rówieśniczkę powyżej 20 roku życia jest ciężko(szczególnie w mniejszych miejscowościach), ona też nie zawsze jest zainteresowana takim chłopakiem. Stąd też uwaga kieruje się na młodsze roczniki. Jednak na przykład na takim #badoo w tym przedziale wiekowych jest pełno insta imprezowych dziewczyn i tutaj znów powstaje problem, jeśli nie jest się w jakiś sposób szczególnym
OP: @Loko997 juz sie tak przez 23 lata zdaje na los...Ale dziękuje za dobre słowo @Elementary dokładnie...teorie to ja juz znam na pamieć "wyjdź do ludzi, wyluzuj sie, wszystko samo przyjdzie z czasem" Niby proste, a jakoś mi nie wychodzi. @ZamkowyMajonez Mimo wszystko mam jeszcze nadzieje, ze jakos wyjde z tego padołu spier**lenia. Dziękuje za słowa wsparcia.
OP: @Vermicularis ty jesteś facetem, nawet po 40 możesz mieć branie jak masz kase, dom, dobra prace. Z kobietami jest inaczej. Wystarczy, że zainwestujesz w siebie, swoje wykształcenie itd. Ja moge być doktorem nauk politycznych, a i tak jak przekrocze 30 to zaden na mnie nie spojrzy, bo bedzie miał milion 20-latek do wyboru.
@Vermicularis: Trzeba wychodzić do ludzi, bo w domu siedząc nic dobrego nas nie spotka :) Może to głupie i banalne ale serio tak jest xD O tinderze i badoo to nawet nie wspominam, bo tam inteligentnych różowych nie uświadczyłem xD @AnonimoweMirkoWyznania: szkoda, że się wcześniej nie odezwałaś, zabrałbym cię na imprezę pod namioty(skoro na nie nie chodzisz to czas zacząć ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: myślałem że tylko dla faceta jest ciężko znaleźć kobietę bo przeważnie ma tonę konkurencji a dziewczyna tylko wybiera co chce a tutaj trochę odwrotnie ale młoda jeszcze jesteś i o ile masz wygląd lepszy niż 5/10 to z powodzeniem kogoś znajdziesz i wcale nie trzeba latać na imprezy żeby znaleźć chłopaka
@AnonimoweMirkoWyznania: Hmm... Nawet gdybym miał kasę i willę z basenem to wolałbym, żeby dziewczyna była ze mną, bo jestem wartościowych człowiekiem, niż dlatego, że dzisiaj mam coś, czego jutro mogę nie mieć. Wiadomo każdy jakoś kalkuluje związek, ale skrajne przypadki sponsoringu są niemoralne i patologiczne. I wcale nie jest tak łatwo 40-to latkowi o te młodsze dziewczyny. Skoro one jeśli już wolą panów w okolicach 30-tki. Osobiście uważam, że jest
@AnonimoweMirkoWyznania: skąd jesteś? napisz na pw, poza tym starsze mają już bardziej poukładane w głowie, poza tym 23 lata to naprawdę mało, dopiero 3 lata temu przestałaś być nastką i wkraczasz w dorosłe życie ( ͡°͜ʖ͡°)
23 lata i #tfwnobf od zawsze. Jestem załamana. Boje sie ze do konca zycia bede sama, bo moja "wartosc na rynku matrymonialnym" maleje i nikt nie zechce starej panny. A ciezko jest kogos znaleźć nie wychodząc z domu. Tragedia. Dramat. #gorzkiezale #feels #przegryw #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
za duzo stuleji z wykopu sie naczytalas, to bzdura
To jest anonimowy komentarz
Wołam
Jakoś piszesz tutaj z nami, więc z innymi ludźmi też byś mogła. Spróbuj privów na wypoku czy innych czatów. W internetach jesteś anonimowa, zawsze możesz zamknąć okno i się więcej nie zalogować. Po drugiej stronie jest człowiek taki jak ty, bardzo możliwe że z podobnymi problemami, próbuj, próbuj, próbuj.
Komentarz usunięty przez autora
@Elementary dokładnie...teorie to ja juz znam na pamieć "wyjdź do ludzi, wyluzuj sie, wszystko samo przyjdzie z czasem" Niby proste, a jakoś mi nie wychodzi.
@ZamkowyMajonez Mimo wszystko mam jeszcze nadzieje, ze jakos wyjde z tego padołu spier**lenia. Dziękuje za słowa wsparcia.
To jest
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących:
Wołam obserwujących: