Aktywne Wpisy
czehuziom +786
Jak mnie #!$%@? polska policja. Ktoś zrobił włam na FB mojej znajomej. Po pierwszych słowach przywitania się domyśliłem się, że to nie ona. Jak już pojawil się tekst o problemie z wypłatą kasy i czy mogę podać BLIK, od razu wiedziałem co się święci.
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Podałem BLIK, żeby sprawdzić gdzie znajduje się oszust.
Przytrzymałem go dosyć długo żeby czekał przy bankomacie.
Międzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, że to nie oni
Wrrronika +203
Baba ma od niedawna choupa i się cieszy
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
Fajny jest, taki miękki, ciepły i ma brodę
I czuje się baba jakby nie musiała być cały czas babochluopem [bo świat cienszki] i chce się starać dla niego. Jedyna wada, że dwie godziny pociongiem stąd. Ale ja jestem gotowa się przeprowadzić w razie czego bo i tak mam pracę zdalną.
Yay baba!
ja zrobilem teraz w ~4miechy masy +15kg, po redukcja jak okaże sie, że zostało z tego np 1-2kg mięśnia to bym chyba ze szczęścia pierdnął se
Głupoty gadacie.
OP zaznaczył ile czystej masy mięśniowej, a nie masy z fatem i wodą...
edit:
@Ch-jogromPL dobrze prawi, jak pisałem to nie było twojego komentarza ;)
@Polska5Ever: Jakie głupoty? 1 kg mięśni na miesiąc jest jak najbardziej realne.
W skrócie jeśli ktoś waży 80kg przy jakimś procencie BF to po miesiącu by musiał ważyć 81kg przy dokładnie takim samym procencie BF
Raczej nierealne według mnie.
Jak juz tu pisano, 30 kg to dużo na całe życie. 10 kg rocznie (pierwszy rok) dla kogoś
moze powinnismy troche wyjasnic jedna nurtujaca mnie rzecz, mowimy o naturalach czy o koksikach tez ?