Aktywne Wpisy
Jestem tak zwanym gniazdownikiem. Tzn. mieszkam z rodzicami i odkładam sobie pieniądze i inwestuję. Już 3 lata temu miałem tyle uzbierane środków, że mogłem kupić mieszkanie za gotówkę, ale zawsze jak docierało do mnie, że muszę wydać taką ogromną sumę pieniędzy, na którą tak ciężko tyrałem na coś tak żałosnego, skrajnie przewartościowanego jak jakaś klitka z betonu to ogarniało mnie uczucie bezsilności, rozpaczy i beznadziejności.
Tyle lat pracy, odmawiania sobie wszystkich przyjemności, nauki, starania się ma pójść na kupienie takiego g....
To jest chore, a jeszcze bezczelnie ludzie od narracji wzrostowej mówią, że to jest zdrowe, konieczne i normalne. Kawał jepanego betonu, a właściwie to w tym deweloperskim budownictwie już kartonu za tyle lat cierpienia i wytrwałości.
My
Tyle lat pracy, odmawiania sobie wszystkich przyjemności, nauki, starania się ma pójść na kupienie takiego g....
To jest chore, a jeszcze bezczelnie ludzie od narracji wzrostowej mówią, że to jest zdrowe, konieczne i normalne. Kawał jepanego betonu, a właściwie to w tym deweloperskim budownictwie już kartonu za tyle lat cierpienia i wytrwałości.
My
nad__czlowiek +22
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #seks #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #badoo
Mój wczorajszy wpis wywołał na tagu oburzenie i jakieś święte krowy stwierdziły, że najlepsza metoda poznanie na kobiety w 2024 roku to jakiś daygame xDD czy kluby xDD
Daygame - czyli największe frajerstwo, płaszczenie, poniżanie się. Zestawianie się w jednej linii z żulem, ulotkarzem, desperatem by wyżebrać od zestresowanej dziewczyny (która chce jak najszybciej uciec od creea desperata) fałszywy numer xD. Popatrzecie po swoich znajomych, znajomych znajomych - czy znacie kogokolwiek kto sie poznał w taki desperacki i cringowy sposób?
Kluby
Mój wczorajszy wpis wywołał na tagu oburzenie i jakieś święte krowy stwierdziły, że najlepsza metoda poznanie na kobiety w 2024 roku to jakiś daygame xDD czy kluby xDD
Daygame - czyli największe frajerstwo, płaszczenie, poniżanie się. Zestawianie się w jednej linii z żulem, ulotkarzem, desperatem by wyżebrać od zestresowanej dziewczyny (która chce jak najszybciej uciec od creea desperata) fałszywy numer xD. Popatrzecie po swoich znajomych, znajomych znajomych - czy znacie kogokolwiek kto sie poznał w taki desperacki i cringowy sposób?
Kluby
Świeci mi się też kontrolka od okładzin hamulca, które jeszcze się nie skończyły( ͡° ͜ʖ ͡°) Świeciła okazyjnie a teraz świeci non stop. Okazało się że przetarł się przewód, jest już naprawiony ale świeci nadal- czy to działa na zasadzie, że trzeba wypiąć czujnik czy on już się przepalił i trzeba kupić nowy?... Ktoś coś?
Może też pozwolę sobie zawołać #motoryzacja
Pod kompem wyjdzie co spowodowalo palenie sie kontrolki.
A moze byc uwalona mata zajetosci fotela, tasma w kierownicy, padniety modul, przetarte kable... Podlaczeine pod kompa pozwoli mocno zawezic obszar poszukiwan, bo tak to mozna do smierci szukac i nie znalezc.
Co do klocków, po naprawieniu kabelka powinno zgasnąć. Sprawdź czy czujnik na drugiej osi jest ok (koło po przekątnej), jeśli tak to hmmm. Spróbuj na zapłonie potrzymać wciśnięty hamulec przez kilkadziesiąt sekund, potem puść, wyłącz, włącz i odpal. Niby nie jest to oficjalna procedura, ale czasem działa ;)
Tzn problem jest tam gdzie roleta pasa? W słupku tak? Bo wiem, że u kierowcy to w co się wpina pas(no nie wiem jak to nazwać) było wymieniane, bo jest krótkie, tzn głęboko muszę sięgać aby zapiąć pas.
Działo się coś z akumulatorem? Bo masz błąd za niskiego napięcia, odłączenia akumulatora itd. W sumie to już może powodować inne błędy.
Są błędy maty i obu napinaczy pasów. Pooglądaj, chodzi o element, w który się wpina bas, ten z boku fotela przy tunelu. Jeśli jest bardzo krótki i guma dookoła jest pomarszczona (zaciśnięta), to może być wystrzelony, jeden i
Aku jest odłączany od czasu do czasu, bo mamy nivo i jesli chcemy cokolwiek zrobić i trzeba podnieść auto to trzeba odpinać aku. Katalogowo jest dobrany tak, że jest trochę za duży. To może powodować problem? W mrozy nie było problemów, więc nie sądziłam że może być z nim coś nie tak, tzn daje radę w każdych warunkach.
Tak jak pisałam u kierowcy jest krótki, więc
A co do napinaczy - skasuj bledy modulu AirBag i zobacz, czy wroci blad napinacza pasazera.
@Naciass: Nie, to nie.