Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Nie rozumiem stulejow z branży IT. Majo kasę i duze szanse by zwiedzać różne zakątki świata jednocześnie pracujac w tych miejscach. Tym samym moga nabijac realnego życiowego expa, odkrywajac własne ja żeby później mieć cos ciekawego do powiedzenia temu #rozowypasek oprócz tego co zaimplementowali danego dnia w robocie. Ale nie, oni wolą żale na wycope.pl pt "różowe nie dajo a mam full pakiet 15k mieszkanie auto z salonu"
a po pracy prasowka ze śmiesznych obrazków i lektura tagu #przegryw

#takaprawda

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://p4nic.usermd.net )
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 13
@Ignacyk132: To prawda ale co zrobisz. Ja znoszę hejty ojca, że palę papierosy choć mógłbym tylko ganje i kasę z fajek wydawać na lepsze rzeczy, np. więcej ganji.

On rzucił i szczęśliwy ja jednak to lubię i ograniczam aby nie przekroczyć 10 sztuk dziennie ;)

Dla niego ja też jestem przegrywem choć ja i wiele osób palących takiej opinii nie podziela ;-)

Fakt faktem, jest wiele pięknych rzeczy na świecie -
@biegnacy_dziobak: Co to jest dziwna pasja? Dobra znajomość komputerów, wspinaczka górska, puszczanie się na dyskotekach, wyjeżdżanie rowerem górskim 100km dziennie, bzykanie wszystkiego co popadnie, wiedza o II W.Ś. w małym paluszku, robienie bachorów?
Według jakich kryteriów chcesz je oceniać?