Wpis z mikrobloga

@Veuch: Kiedy jeszcze mieszkałem w Polsce miałem dwa monitory. Jedyny minus był taki, że były to dwa różne więc różniły się cale i kolory. Za granicą mieszkam dwa lata, a ponad rok mam dobry komputer. Długo się jednak zbierałem do kupienia drugiego monitora, ale tym samym na własne życzenie cierpiałem, bo zawsze brakowało mi miejsca. :D
  • Odpowiedz
@UberKatze: brakuje, brakuje. Ja na co dzień 'pracuję' na dwóch, czasami jestem jednak zmuszony zrobić parę spraw na laptopie - nie dość, że małe toto, to jeszcze tylko jeden ekran, dobrze chociaż, że tam mam Linuxa to kilka pulpitów troszkę (ciut ciut) pomaga :)
Fajnie to u Ciebie wygląda, tylko trochę ciasno tam masz z tego co widzę. No ale cóż.. piwnica nie wybiera. XDD
pozdrawiam
  • Odpowiedz
piwnica nie wybiera. XDD

@Veuch: Większego błędu popełnić nie można. To jest powietrzna piwnica! Tzw. poddasze. :P Jak wynajmę własne mieszkanie to je umebluję. Tutaj mam biurko dziecinne. :P
  • Odpowiedz
@UberKatze: małe biurko, skosy, w lato upał, zaduch, ogólnie to poddasza są niewdzięczne. Piwnica jest super, bo może i ciasno, ale przynajmniej chłodek (dogrzać zawsze można) :P
  • Odpowiedz