@kromka_masla: Zależy jak dużo zamierzasz jeździć i jak bardzo jest zużyty napęd. Altus to prawie najniższa półka Shimano, więc jeśli zamierzasz raz na jakiś czas przejechać kilka kilometrów i kupujesz od znajomego i wiesz że faktycznie jest mało jeżdżony to możesz kupić. Ale jeśli chciałbyś pojeździć trochę więcej i nie znasz dobrze stanu (kupujesz od handlarza np.) to nie ma sensu. Ja bym się nie zdecydował. Za 1000 możesz kupić
@kromka_masla: jak dla mnie jest ok (jesli nieuzywany) @niewidzialna_reka_wolnego_rynku: miec mozliwosc kupic a "Za 1000 możesz kupić używanego Lazaro / Kandsa na Alivio" to jednak troche taka gra w totolotka. nie oszukujmy sie 1500zl nowy kosztuje (no ten na alivio) i tego sie trzymajmy.
Warto taki rower, używany, ale w stanie bdb za tysiąc złotych kupić? Niewielkie ślady używania, prawie jak nowy. Specyfikacja na dole strony.
#rower #rowery
edycja: a, że model alivio, okej, już nic
@niewidzialna_reka_wolnego_rynku: miec mozliwosc kupic a "Za 1000 możesz kupić używanego Lazaro / Kandsa na Alivio" to jednak troche taka gra w totolotka. nie oszukujmy sie 1500zl nowy kosztuje (no ten na alivio) i tego sie trzymajmy.
http://allegro.pl/rower-trekkingowy-eurobike-voyager-alivio-lekki-i6107559916.html
a taki warto licytować?
serio nic nie wiem o tych częściach xD przerzutki alivio