Aktywne Wpisy
arcx +90
Koszmar kulinarny z dzieciństwa który stał się twoim przysmakiem w dorosłym życiu. Zaczynam. Kasza gryczana :)
kania-19 +111
Ostatnio miałam okazję spełnić moje bardzo stare marzenie - zobaczyć erupcję czynnego wulkanu.
Kiedy tylko dowiedziałam się o serii trzęsień ziemi na Islandii, zaczęłam uważnie śledzić sytuację. Zgodnie z przypuszczeniami, okazało się, że na półwyspie Reykjanes otworzyła się 200 metrowa szczelina plująca lawą. Erupcja rozpoczęła się w poniedziałek 10 lipca około 16:40, a we wtorek już kupowaliśmy bilety na najbliższy możliwy dla nas termin, na niedzielę 16 lipca.
Przed naszym wylotem zamknięto
Kiedy tylko dowiedziałam się o serii trzęsień ziemi na Islandii, zaczęłam uważnie śledzić sytuację. Zgodnie z przypuszczeniami, okazało się, że na półwyspie Reykjanes otworzyła się 200 metrowa szczelina plująca lawą. Erupcja rozpoczęła się w poniedziałek 10 lipca około 16:40, a we wtorek już kupowaliśmy bilety na najbliższy możliwy dla nas termin, na niedzielę 16 lipca.
Przed naszym wylotem zamknięto
Dziewczyna od razu włącza tryb 'bitch' i zaczyna litanię o tym, że nie mam pojęcia o życiu, że jest młoda, że bycie singielką to norma i w ogóle to jest obrażona że śmiałem tak mówić i ma dosyć i idzie do domu, bo przesadziłem i jestem podłym chamem. I faktycznie, wychodzi z miną rozjuszonego nosorożca. Wówczas spokojnie dopijam jogurt o smaku cykuty wiedząc, że oto zmarnowałem kolejną szansę na wyjście z #przegryw. Z markotną miną płacę rachunek i zdruzgotany wracam do domu pogwizdując 'Owner of a Lonely Heart'. Wchodzę do mieszkania, kładę się na łóżku i rozmyślam co zrobiłem źle, gdzie popełniłem błąd, czemu raz jeszcze podryw skończył się fiaskiem. Po chwili prawda dociera do mnie z prędkością galopującej dziewicy. Przecież dobrze zrobiłem. Miałem niby udawać, że bycie samotną kobietą w tym wieku jest normalne? Stare panny trzeba tępić. Zresztą stare panny są pewnie beznadziejne w łóżku, dlatego są starymi pannami. Mimo to miałem zaruchać? E tam, świadomość, że straciłem 40 zł na pieprzone ciastko z kandyzowanego ananasa i trujący jogurt po to aby przez chwilę mieć marny seks ze starą zadufaną w sobie kłodą byłaby okropna. Lepiej wygarnąć takiej wszystko zawczasu i z podniesioną głową spędzić noc na słuchaniu singla 'YMCA' niż pieprzeniu się z pożal się boże 'singielką'. Nienawidzę ich.
#oswiadczenie #tfwnogf
kandyzowany ananas i jogurt za 40 zł!!! Do czego zmierza ten świat.
Ps Podziwiam, że o 5 rano masz siłę naklikać tyle tekstu. Ja o tej porze nie widzę godziny na zegarze a co dopiero litery na klawiaturze.
Zakładając, że to prawda, ale z drugiej strony to i wymyślanie takich historyjek też często jest formą kompensacji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
http://pilkarskieforum.com/viewtopic.php?f=8&t=4650
Jeśli to nie bait, to jebnij się w głowę. Serio.