Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +279
2023 nie zawodzi – gdyby ktoś mi 5 lat temu powiedział, że dziś Young Leosia będzie uciekać przed rakietami, bo Hamas zaatakował Izrael, to bym pomyślał że jest #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izrael #palestyna #youngleosia #wojna
#izrael #palestyna #youngleosia #wojna

wieszjo +93
A zatem Baxton próbuje walczyć I wrócić do gry i.... muszę wam powiedzieć że ten film jest już dużo lepszy od poprzedniego. Każdy kto traktuje Baxtona na równi ze stuu to debil, ludzie też zapominają że on sam był wtedy młody i miał 18/19. Każdy kto żyje w Internetach, siedział na jakiś dc, team speakach wie że to całkiem normalne wysyłanie takich wiadomości a zwłaszcza w tamtych czasach.
Jeśli ten film się
Jeśli ten film się
Co sądzisz o sytuacji Boxdela już tak obiektywnie NA TEN MOMENT?
- Oberwał mocno ale zdecydowanie zasłużenie 43.7% (393)
- Zdecydowanie nie zasłużył na taki lincz 56.3% (506)

Samochód to Peugeot 307 2.0HDI 136KM 2004r., odpalane na zimnym silniku, na zewnątrz temperatura około 12 stopni.
Dodam, że dzieje się tak odkąd go kupiłem czyli od blisko 6 lat. Jest tu czysta loteria, czasem odpala przez kilka dni za pierwszym razem, a czasem tak jak na filmiku, za 2-3 razem lub nawet jeszcze większą ilością razy. Z pewnością im niższa temperatura na zewnątrz tym większe prawdopodobieństwo, że nie odpali za pierwszym razem (choć zdarzało mu się i przy -10 odpalić od razu). Mam jednak wrażenie, że problem występuje coraz częściej.
Po odpaleniu silnik chodzi równo i bez problemu. Jak silnik jest w miarę ciepły to chyba nigdy mi się nie zdarzyło by miał problemy z odpaleniem, dopiero jak postoi kilka godzin to jest szansa na wystąpienie problemu.
Wtryski były wymieniane (co prawda na używane, ale problem był przed i po wymianie), świece żarowe ponoć grzeją, ostatnio też mechanik sprawdził i powymieniał wszystkie oringi, ale nadal twierdzi że to problem musi leżeć gdzieś w układzie paliwowym.
Może ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym?
#motoryzacja #peugeot
co do kompresji to już miałem kilka identycznych przypadków, że klient przyjechał 15 ltenim dieslem z 180 000 km przebiegu, że ciężko pali, i mówi, że pewnie paliwo ucieka albo coś się przytkało, a okazało się, że silnik już dawno "spać" poszedł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Też napisałem, że może paliwo się
@artur1792: ktoś mi mówił też że to może być EGR, ale mechanik twierdził że nie ma takiej opcji by to był problem z EGR, co do przebiegu niestety nie mogę potwierdzić jego konkretnej liczby, jak go kupiłem to miał 130k, a że był kupiony
@maxtrosoft: możesz wyjąć kluczyki z korka (ʘ‿ʘ)