Aktywne Wpisy

Marvel7 +163
#lewandowski #heheszki #p0lka
Pierwszy raz słyszałem jaki ona ma głos xD taki przepity patologiczny xD jakby w głowie miała nic xD
Nie mogę doczekać się kolejnego treningu z czokolatino jak już r0bercik weźmie dzieciaczki na spacerek żeby p0lka mogła brać po same bile kutanga Alvaro
ps chyba nie będzie bo musi odpocząć po wczorajszym (╯︵╰,)
Pierwszy raz słyszałem jaki ona ma głos xD taki przepity patologiczny xD jakby w głowie miała nic xD
Nie mogę doczekać się kolejnego treningu z czokolatino jak już r0bercik weźmie dzieciaczki na spacerek żeby p0lka mogła brać po same bile kutanga Alvaro
ps chyba nie będzie bo musi odpocząć po wczorajszym (╯︵╰,)

FernanduSzantusz +42
Ma 26 lat i już osiągnęła rzecz prawie niemożliwą. Została przyjęta do NASA! Julia Stankiewicz zna biegle język angielski, francuski oraz niemiecki. W tak młodym wieku pracowała już z gigantami takimi jak Europejska Agencja Kosmiczna oraz Rolls-Royce Motors. Studiowała na Sorbonie w Paryżu, International Space University oraz University of Manchester. Uczestniczyła w szkole organizowanej przez Airbus. Zna kilka języków programowania. Jest stypendystką Rafał Brzoska Foundation. Była członkiem zespołu projektującego satelitę MOVE -

Samochód to Peugeot 307 2.0HDI 136KM 2004r., odpalane na zimnym silniku, na zewnątrz temperatura około 12 stopni.
Dodam, że dzieje się tak odkąd go kupiłem czyli od blisko 6 lat. Jest tu czysta loteria, czasem odpala przez kilka dni za pierwszym razem, a czasem tak jak na filmiku, za 2-3 razem lub nawet jeszcze większą ilością razy. Z pewnością im niższa temperatura na zewnątrz tym większe prawdopodobieństwo, że nie odpali za pierwszym razem (choć zdarzało mu się i przy -10 odpalić od razu). Mam jednak wrażenie, że problem występuje coraz częściej.
Po odpaleniu silnik chodzi równo i bez problemu. Jak silnik jest w miarę ciepły to chyba nigdy mi się nie zdarzyło by miał problemy z odpaleniem, dopiero jak postoi kilka godzin to jest szansa na wystąpienie problemu.
Wtryski były wymieniane (co prawda na używane, ale problem był przed i po wymianie), świece żarowe ponoć grzeją, ostatnio też mechanik sprawdził i powymieniał wszystkie oringi, ale nadal twierdzi że to problem musi leżeć gdzieś w układzie paliwowym.
Może ktoś z Was spotkał się z czymś podobnym?
#motoryzacja #peugeot
edit: ja mało jeżdżę. Tylko do pracy, a 500km tygodniowo wychodzi.
@Sobo__: bez przesady w dieslu???masakra. Dane producenta to 158 km/h max prędkości. Ja nim jechałem 164 mierzone na nawigacji. Na liczniku było prawie 170 :-)
@sailor_73: niekoniecznie (ʘ‿ʘ).Na pewno na zimnym nie katuję :-)
2. Czy po przekręceniu kluczyka z 5razy i odkręcenia ale bez odpalania problem też jest?
Kilkukrotne nagrzanie świec nic nie daje.
Poza przewodami winny może być regulator niskiego ciśnienia. Mógłbyś podać paliwo pomijając filtr paliwa