Wpis z mikrobloga

@PuffinusGravis: ludzie to myślą, że marynarka to tylko na ślub, albo na rozmowę o pracę.

To chyba normalne, że jak idziesz do restauracji, to chcesz się czuć wygodnie, wyjmujesz telefon, portfela też nie zostawiasz w szatni, nie wypychasz kieszeni, tylko elegancko na stół.

Ale przecież w kolejce do McDrive się tego nie dowiesz...

Krytykować kogoś za takie rzeczy? Trzeba naprawdę mieszkać w piwnicy.
@Jebwleb: Witam. Chciałbym powiedzieć, że jeżeli chodzi o jedzenie to Polska jest najtańszym krajem w Europie i można się tu wyżywić za około 100zł miesiecznie. Właśnie kończe taki miesiąc za 100zł. Musze powiedzieć, że ani razu nie byłem głodny-ba!-momentami byłem nawet przejedzeony, zapchany. Nie zaliczam do jedzenia pica, co chyba oczywiste, bo jedzenie to jedzenia a picie to picie i na samą Cole wydałem koło 200zł(2 litry dziennie, czsami jescze wieczorem
@PiersiowkaPelnaZiol: WAT?? Beka z tego że gość się #!$%@? kawałkiem mięsa i zegarkiem chwali w internecie, jakby to był jakiś rarytas :D Napisz jeszcze, że masz bieżącą wodę w domu i słońce codziennie za darmo ;-D

@Szymek_Czarodziej: XDDD tu internet i może sobie wrzucać co mu się żywnie podoba, ale dziwi mnie jak smutne musisz mieć życie by ci to przeszkadzało. Uwielbiam takich bóldupców jak wy XDDD HURR DURR USUŃ
mireczku proponuje zaznajomić się z pojęciem cebuli. cebula to właśnie jedzenie za 100 zl przez tydzień :-)

@travikk: Bzdura, bycie biednym nie jest w żaden sposób cebulackie. Szpanerstwo za to jest mocno. I o to Cię podejrzewają tutaj mirki. Tak cięzko zrozumieć?
@PiersiowkaPelnaZiol: Ale ty człowieku #!$%@?. Zastanawiam się czy mój pogardliwy uśmieszek został wywołany twoim sprytnym trollowaniem, czy może jesteś aż tak głupi że nie rozumiesz czemu ludzie czują zażenowanie i słuszną pogardę do autora zdjęcia?
Oho, widzę że w komentarzach ta polska zawiść z której się tak śmiejecie wychodzi, naprawdę potrafiliscie się #!$%@?ć do gościa bo śmiał pokazać zegarek i portfel na zdjęciu? "oo jak on może, wielki pan się znalazł a pewnie słoma z butów wystaje durr"