Aktywne Wpisy
edenptlg +624

Amigoyamigo +61
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Gitara to aktywny bas Yamaha RBX 374.
Dzień 1: Zarówno po podłączeniu do pieca jak i do miksera w sali prób basu nie było praktycznie słychać. Po rozkręceniu obu tych urządzeń na 100% powinno mi rozwalić bębenki, a zamiast tego było słychać dźwięk bardzo słabej jakości i niezbyt głośno, takie pierdzenie. Pomyślałem, że to bateria (aktywny bas) więc kupiłem nową.
Dzień 2: Bas już z nową baterią, ale po podłączeniu do pieca to samo. Pierwsza myśl - poszła elektronika w gitarze. Ale po podłączeniu do miksera okazało się, że tam już działa normalnie.
O co w tym wszystkim chodzi? Piec jest 100% sprawny bo grają tam różne zespoły i nikt nie narzeka.
#gitara i trochę #elektronika