Aktywne Wpisy

tojapaweu +207
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Yelonek +29
Z racji tego, ze przyszło lato, przypominam fanom #l-------------j o zaletach #samochodyelektryczne
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_m0YR469ViDTQqfzsbFlluXFoKi1OcUYX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Grupy są różne, od "Mam czarną flagę i jestem piratem" do "Mam flagę hanzatycką i jestem kupcem". Po prostu większość Polaków jest raczej w tej drugiej grupie.
Mozna sie czuc lepszym z powodu koloru skory z tego samego powodu dla ktorego jest sie dumnym z osiagniec wlasnych rodzicow. Gdyby moi starzy byli miliarderami czulbym sie lepszy niz wiekszosc ludzi, wiedzac ze plynie we mnie ich krew.
Co innego być dumnym z tego, ze lubi się w pupę nie? Co o takich powiesz? Nie mają własnych osiągnięć to sobie znaleźli najbardziej żałosny powód do dumy jaki tylko może być?
źródło: comment_ry1rMRkb06qsehYUTRtdxvCoh0xjrAAS.jpg
Pobierzźródło: comment_MLxU5eFtiPGlAf1xd2XuQa7MetoOtg8t.jpg
Pobierz@Howea: albo z bycia nowoczesnym oświeconym europejczykiem plującym na tradycyjne wartości
W 1986 r Reagan zapewnił Gorbaczowa o pomocy w przypadku ataku cywilizacji pozaziemskiej, że gdyby obcy kiedykolwiek zagrozili Ziemi, wszystkie państwa powinny działać razem i zapomnieć o podziałach ideologicznych. Lecz oczywiście nie ma żadnej obcej cywilizacji mogącej zagrozić naszemu