Aktywne Wpisy
McBreed +138
zabrałem się za oklejanie, umyłem, odtluscilem i zmarnowałem jakieś 3,
może 4 metry folii zanim nauczyłem się, jak działa i jak się na niej pracuje ¯_(ツ)_/¯
wyszło spoko, jutro będę oklejal dach i może coś jeszcze, jak czas na to pozwoli.
będę zdawał relacje z dalszych prac, trzymajta się ogulem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stepujacymechanik #diy #motoryzacja #samochody ##!$%@?
może 4 metry folii zanim nauczyłem się, jak działa i jak się na niej pracuje ¯_(ツ)_/¯
wyszło spoko, jutro będę oklejal dach i może coś jeszcze, jak czas na to pozwoli.
będę zdawał relacje z dalszych prac, trzymajta się ogulem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stepujacymechanik #diy #motoryzacja #samochody ##!$%@?
lukasj +110
Uczestniczyłem w takim programie. W sumie darmowy, szkolenia z marketingu internetowego itd. Program bardzo fajny. Ale jest pewien problem... były jakieś miejsca na płatny staż po zakończeniu programu. Niby miałem nie kandydować ale jednak pomyślałem - a co mi szkodzi - więc się zgłosiłem. No i kandydaci byli punktowani. Zabrakło mi jednego punkta. Dlaczego o tym piszę? Chyba się domyślacie za co był dodatkowy punkt.
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem
Niestety, tego punktu nie dostałem, bo urodziłem
Zasady:
1.Piszesz komentarz w tym wpisie.
2.Sprawdzasz jego link. 2 ostatnie cyfry to liczba pompek do zrobienia. Jeżeli cyfry są takie same to jako liczbę traktujesz 3 ostatnie cyfry.
3. W przypadku dubsów kiedy są nie do wykonania można zrobić rerolla.
4. Można dopisać się do listy zawsze wołanych bez względu na to czy brałeś udział dzień wcześniej czy nie. W tym celu daj znać na pw.
#pakujzwykopem #mirkosuchoklatesy #cwiczzwykopem #randomowepompowanie <-- tag do pompek obserwowania/czarnolistowania
Wołam wczorajszych uczestników:
@Adijos @Arveit @Belthronding @Carotas @Corgan95 @Crane86 @Gu3scik @Huzio @Infinited @Interwyga @JayRG @Jazielony @JimS @Kole_GA @Kompozytor @Krakatoa @NFCH @PSZMO
Also roll.