Wpis z mikrobloga

Jako że pojawiają się pytania gdzie dostać to cudo w #krakow, uprzejmie informuję, że kupiłem dziś trzy puszki w sklepie "motochemia". Mają siedzibę chyba na Centralnej i na Pachońskiego za biedronką.
Cała paleta zapachów, ale kupiłem oczywiście ten jedyny prawilny.
Cena - porównywalna do najtańszych na znanym portalu aukcyjnym - 11.70.
#motoryzacja #californiascents
kon-jakub - Jako że pojawiają się pytania gdzie dostać to cudo w #krakow, uprzejmie i...

źródło: comment_YWXleQjhxhbzbVJINB3Vh7OkxOqVUgzk.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grabek992: u mnie niestety jest pytanie " co tak smierdzi " () a to najlepszy zapaszek cherry renomowanej firmy ):

Na początku strasznie wali dlatego otwieram polowe puchy i zaginam bo az oczy pieka :D ale potem jest całkiem spoko.
Kupiłem mojej matuli taki sam jej sie nie podoba... Trudno prezentów sie nie wyrzuca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@errorek95:
  • Odpowiedz
Dla tych co chcą sami sprawdzić proponuje kupic puche tego i ambi pura wtedy mozna zobaczyc prawdziwa moc tej puchy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
a nie macie wrażenia, że ostatnio jakby krócej trzyma ten zapach?

@ad1s: Ciężko mi powiedzieć, wydaje mi się, że coś tam czuć, ostatnio faktycznie mniej. Fakt, że poprzednia pucha leżała już z pół roku. Ale jak wsiada do mnie kumpel, któy ma bardzo, bardzo wyczulony węch to przeklina zapach i musi jechać z otwartą szybą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@kon-jakub: też niedawno tam kupiłem, oczywiście wiśnie. Ananas jest też mocny ale dosyć mdły. Z przyjemnych zapachów jeszcze jest jagoda. Reszty nie znam za bardzo, niuchałem jedynie zamknięta puche.

Zapach jest gorzej odczuwalny gdy w aucie zimno i wilgotno, logiczne.
  • Odpowiedz