Wpis z mikrobloga

Jako że pojawiają się pytania gdzie dostać to cudo w #krakow, uprzejmie informuję, że kupiłem dziś trzy puszki w sklepie "motochemia". Mają siedzibę chyba na Centralnej i na Pachońskiego za biedronką.
Cała paleta zapachów, ale kupiłem oczywiście ten jedyny prawilny.
Cena - porównywalna do najtańszych na znanym portalu aukcyjnym - 11.70.
#motoryzacja #californiascents
kon-jakub - Jako że pojawiają się pytania gdzie dostać to cudo w #krakow, uprzejmie i...

źródło: comment_YWXleQjhxhbzbVJINB3Vh7OkxOqVUgzk.jpg

Pobierz
  • 25
@grabek992: no choinki itp. zapachów nie lubię ale od californi jest pełno zapachów i właśnie kiedyś zastanawiałem się nad zapachem newcar od nich, ale wszyscy biorą tą cherry :P
@kon-jakub: @grabek992: @errorek95: a nie macie wrażenia, że ostatnio jakby krócej trzyma ten zapach? kiedyś pamiętam, że zapach ten wytrzymywał bardzo długo nawet do pół roku, teraz odnoszę wrażenie, że po 2 tygodniach już go nie czuć. No ale może to kwestia tego, że używam tego zapachu nieprzerwanie od ~5lat i nos mógł się już tak przyzwyczaić, że zupełnie nie zwracam na niego uwagi... ( ͡° ͜ʖ
@ad1s Mysle, ze jest tak jak mowisz. Ja samochodem jezdze regularnie i sie przyzwyczailem, zapach jest od grudnia. Dla mnie juz jest slabszy ale jak raz na jakis czas woze siostre to zawsze narzeka, ze zapach jest za mocny i mam go przykrecic D:
@ad1s Mysle, ze jest tak jak mowisz. Ja samochodem jezdze regularnie i sie przyzwyczailem, zapach jest od grudnia. Dla mnie juz jest slabszy ale jak raz na jakis czas woze siostre to zawsze narzeka, ze zapach jest za mocny i mam go przykrecic D:

@errorek95: ja mam to samo. Czuje zapach juz tylko gdy wchodzę do auta potem juz coraz słabiej.
Ale gdy ktos znajomy wchodzi do auta to odrazu pyta