Jako że pojawiają się pytania gdzie dostać to cudo w #krakow, uprzejmie informuję, że kupiłem dziś trzy puszki w sklepie "motochemia". Mają siedzibę chyba na Centralnej i na Pachońskiego za biedronką. Cała paleta zapachów, ale kupiłem oczywiście ten jedyny prawilny. Cena - porównywalna do najtańszych na znanym portalu aukcyjnym - 11.70. #motoryzacja #californiascents
@grabek992: no choinki itp. zapachów nie lubię ale od californi jest pełno zapachów i właśnie kiedyś zastanawiałem się nad zapachem newcar od nich, ale wszyscy biorą tą cherry :P
@kon-jakub: @grabek992: @errorek95: a nie macie wrażenia, że ostatnio jakby krócej trzyma ten zapach? kiedyś pamiętam, że zapach ten wytrzymywał bardzo długo nawet do pół roku, teraz odnoszę wrażenie, że po 2 tygodniach już go nie czuć. No ale może to kwestia tego, że używam tego zapachu nieprzerwanie od ~5lat i nos mógł się już tak przyzwyczaić, że zupełnie nie zwracam na niego uwagi... ( ͡°͜ʖ
@ad1s Mysle, ze jest tak jak mowisz. Ja samochodem jezdze regularnie i sie przyzwyczailem, zapach jest od grudnia. Dla mnie juz jest slabszy ale jak raz na jakis czas woze siostre to zawsze narzeka, ze zapach jest za mocny i mam go przykrecic D:
@ad1s Mysle, ze jest tak jak mowisz. Ja samochodem jezdze regularnie i sie przyzwyczailem, zapach jest od grudnia. Dla mnie juz jest slabszy ale jak raz na jakis czas woze siostre to zawsze narzeka, ze zapach jest za mocny i mam go przykrecic D:
@errorek95: ja mam to samo. Czuje zapach juz tylko gdy wchodzę do auta potem juz coraz słabiej. Ale gdy ktos znajomy wchodzi do auta to odrazu pyta
Cała paleta zapachów, ale kupiłem oczywiście ten jedyny prawilny.
Cena - porównywalna do najtańszych na znanym portalu aukcyjnym - 11.70.
#motoryzacja #californiascents
źródło: comment_YWXleQjhxhbzbVJINB3Vh7OkxOqVUgzk.jpg
Pobierz@jestem_legenda: najlepszy jest cherry, sam mam taki w samochodzie.
Koszt u mnie na mieście 15 zl pucha.
na pewno będzie zadowolony, wszystkie choinki czy inne pierdoły przy tym chowają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś kupilem new car i maks 2 tyg zapachu . ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@errorek95: ja mam to samo. Czuje zapach juz tylko gdy wchodzę do auta potem juz coraz słabiej.
Ale gdy ktos znajomy wchodzi do auta to odrazu pyta