Aktywne Wpisy
Fyrloczek +1
wykop +26
Dzień dobry, Wykop (ʘ‿ʘ)
Powiadomienia, to temat, na którym aktualnie skupiamy swoją pełną uwagę. Część zadań zostało już wdrożonych, pozostałym musimy poświęcić jeszcze odrobinę czasu. Zapewniamy jednak, że gdy zostaną ukończone, od razu damy Wam o tym znać. A tymczasem przejdźmy do tematów, które już zostały wdrożone - dziś aktualizujemy #wykopchangelog o:
1. Zgłaszaliście nam problem z powiadomieniami z tagów, które dublowały się na Waszych listach powiadomień -
Powiadomienia, to temat, na którym aktualnie skupiamy swoją pełną uwagę. Część zadań zostało już wdrożonych, pozostałym musimy poświęcić jeszcze odrobinę czasu. Zapewniamy jednak, że gdy zostaną ukończone, od razu damy Wam o tym znać. A tymczasem przejdźmy do tematów, które już zostały wdrożone - dziś aktualizujemy #wykopchangelog o:
1. Zgłaszaliście nam problem z powiadomieniami z tagów, które dublowały się na Waszych listach powiadomień -
#bezokarysuje
Rozumiem że teraz na belce będzie więcej obrazkuf a nie tylko od święta ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
no #!$%@? brawo
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Klopsztanga: Tak, jedną mam w domu, a drugą w biurze ;) Ale potwierdzam - @bezoka siedzi obok mnie, szamie moje czekoladki i co chwilę namawia mnie do wspólnego zdjęcia w ramach potwierdzenia wiarygodności tej informacji. To namawianie do zdjęć mogę wybaczyć, ale on zjadł MOJE czekoladki. MOJE ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@bezoka:
fajnie że próbujecie, ale on mieszka i studiuje we Wrocławiu. Proszę się rozejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bezoka uwierzę tylko wtedy jeżeli wrzucisz zdjęcie z @a__s na kolanach ʘ‿ʘ
Komentarz usunięty przez autora
A tak naprawdę to byłby on.
@smok01: z knagą Kinnera
MB zlapal "okazje" w zabce ze takie rarytasy tam sa serwowane?
Komentarz usunięty przez moderatora
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)