Aktywne Wpisy
ryszard-kulesza +328
#historia #iiwojnaswiatowa Tak patrze na tą "aferę" i jestem w szoku jako Ślązak, jak wielu ludzi nie wie, że setki tysięcy Polaków z ziem wcielonych do Rzeszy musiało służyć w Wehrmachcie. Wyzywają ich od kolaborantów albo popierdują coś o Żydach xD
Jest to efekt historycznego warszawocentryzmu. Cała historia okupacji nauczana przez pryzmat doświadczeń warszawki i generalnej guberni.
A przecież fakt, że z tych 375 tysięcy Polaków w Wehrmachcie
Jest to efekt historycznego warszawocentryzmu. Cała historia okupacji nauczana przez pryzmat doświadczeń warszawki i generalnej guberni.
A przecież fakt, że z tych 375 tysięcy Polaków w Wehrmachcie
źródło: wehrmacht
Pobierz
RebornAnimal +425
źródło: temp_file4459946952955362545
Pobierz

Po podłączeniu do prądu światełka się palą, nie tworzy sieci wifi, po podłączeniu do komputera nie ma dostępu do sieci lokalnej <=> nie można wejść na panel administracyjny, próbowałem resetu i resetu typu 30/30/30. Z tego co wiem nie był niczym flashowany.
Coś da radę jeszcze zdziałać?
#pytanie #komputery #sieci #router #elektronika
źródło: comment_oYHz2FugBCZOtOIDdSNJqOszP6nYTnul.jpg
PobierzChociaż szczerze mówiąc nie wiem jak to w przypadku Linksysów wygląda. Może jest tam opcja resetu ustawień, lub instalacja tego sprawi, że wykryje Ci go komputer.
Jeśli zwykły reset, czy 30/30/30 nie działa, to jest to już raczej zgon. Jak próbujesz wbić na administracyjny to co wywala? Łączy w nieskończoność, error od razu, po jakimś czasie czy co?
Wbijasz po IP,
To jest ostatnie co możesz zrobić bez narzędzi. Pozostaje jeszcze konsola szeregowa i jtag, ale to troszkę bardziej skomplikowane..