Aktywne Wpisy

Sathanas_Gloriam +163
Widzę, że na główną wleciał news o 12-latku, który zginął pędząc na elektrycznej hulajnodze i zaczęły się rozważania co zrobić, żeby poprawić sytuację. Żeby zobrazować skalę absurdu tego, gdzie żyjemy, podam przykład reportażu z Faktów TVN właśnie o wypadkach nieletnich na takich hulajnogach.
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej
Otóż wyobraźcie sobie, że DWUKROTNIE wyemitowano praktycznie identyczny materiał i jako rozwiązanie problemu podano wprowadzenie nakazu jazdy w kaskach. TAK, TYLKO TO.
Nie było ani słowa o wpajaniu dzieciakom bezpiecznej

Megasuper +281
źródło: temp_file5782004170769863583
Pobierz

Dawno nie było wieści żadnych, więc pora odświeżyć temat. Obecne kupony ważne do połowy kwietnia. Bezproblemowo przedłużymy jak będzie trzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Kupon na mi4c chwilowo wstrzymany i od 02.04 znów aktywny
2. Kupon na Redmi 3 uległ obniżce na 13$, natomiast cena na sklepie spadła do 155$, wiec cena końcowa ciągle taka sama jak przed obniżka :)
3. Przy zakupie redmi 3 i note 3 dostajemy free folię do 7.04. Również do mi4s dajo free case i folię (:
4. Bądźcie czujni, w moim dumnym tagu pojawi się na dniach info o kuponie na #mi5
4.76 Korwin (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#xiaomi #ibuygou #redmi3 #mi4c #mi4s
@desygnat: poprawka. do miesiąca może jeszcze nie być. nie są w stanie nabyć w ilości hurtowej słuchawek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@takinick: nie mam odpowiedzi ciągle, oczywiście dam znać i zawołam
@rubik: da się to sprawdzić, który set teraz jestem? pewnie over milion bo zamówienie mam z datą 1 marca chociaż zamówiłem z dzień wcześniej