Wpis z mikrobloga

@b4rnab4: Nie martw się, ja też mam krzywe zęby, a ja jestem różowym paskiem więc mam bardziej przerąbane, ale nie mam szans na aparat bo pochodzę z biednej rodziny ( ͡° ʖ̯ ͡°) Poza tym, mam gorsze zmartwienia np. Grube nogi i zniszczona twarz przez trądzik ( ͡° ʖ̯ ͡°) Także nie przejmuj się. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@b4rnab4: Jak są głupi to obrażają, nie słuchaj ich. Mnie nikt z wyglądem nie prześladuje, ale na w-fach często mnie atakują za zbyt słabą grę, ale mam to gdzieś. I tak jak ktoś wyżej mówił, zbieraj na aparat, a jak się uśmiechasz to nie musisz pokazywać zębów, zwykły uśmiech też jest ładny :)
  • Odpowiedz
Ma, sam mam mega krzywe i mimo tego loszek to nie odrzuca, może nadrabiam bajerą. W każdym razie sam im się dziwię, bo ja bym na siebie nie spojrzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@b4rnab4: z autopsji, zakładaj aparat jeżeli Ci to przeszkadza

Od zawsze miałem wampirze kły, strasznie c-----o to wyglądało przy uśmiechu i pewnie dużo loszek to obrzydzało
W końcu w wakacje tamtego roku zdecydowałem się na aparat
Po 3 miesiącach już był taki postęp że ciągle się dziwie, że dopiero po 26 latach o tym pomyślałem
Teraz kiedy minęło już pół roku zęby są już tak ułożone, że praktycznie nie widzę
  • Odpowiedz
@b4rnab4: miałam krzywą jedynkę i trójkę na dole i mimo tego chłopak mi mówił że uśmiech mam ładny (może dlatego że unoszą mi się policzki i wyglądam jak chomik a on lubi chomiki xd) ale mi samej to przeszkadzało, więc zarobiłam kasę na zbiorach w Holandii i juz czuje się o wiele lepiej, bo po pół roku używania już widzę zmianę :) więc jeśli Ci zależy to znajdziesz sposób by
  • Odpowiedz