Wpis z mikrobloga

@Marpop: A ja w sumie to nie xD Niech mi nie zabierają ostatniej w miare stabilnej rzeczy w tej grze... wszystko inne spada i rośnie, spada i rośnie... już wystarczy, że loyalty etejtów zrobili zmienne non-stop.
  • Odpowiedz
@Marpop: fajnie to jest zrobione w Divide et Impera, stabilność zmienia się z czasem, a nie jednym kliknięciem. Nie ma, że zmieniasz religię i wydajesz zaoszczędzone 800 ADM na max staba. Trudne decyzje to długie cierpienie. :)
  • Odpowiedz
@Marpop: czyli uważasz, że system, który od lat działał prawie tak samo jest s---------y? xD
@twisterro: z jednej strony było to dobrze pomyślane, z drugiej czasami lepiej jest poświęcić te paręset punktów aby katastrofy troszkę odwlec w czasie
  • Odpowiedz
@Marpop: @twisterro: System ze stabilnością jaki dali w DEI czy VEF jest ciekawszy ale w drugą stronę czy tak ma być? Jeśli masz pecha to możesz nie wyjść ponad stability 0 bo co chwile kometa czy inny syf. Za dużo losowości w tak podstawowym elemencie gry. Dlatego ja popieram tutaj akurat punkt widzenia @Redesekrator: i @Dorogon: Tym bardziej że znając paradox s-------ą to po
  • Odpowiedz