Aktywne Wpisy
OVHcloud +90
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +464
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Większy i obszerniejszy opis był na archiwalnej stronie 997 - tutaj macie zdjęcie tego opisu (uwaga: zawiera spoilery)
Wołam plusujących i komentujących ostatni wpis z odcinkami.
#mk997
! @encoreleet @ParchatyNiebieskiGrzejnik @GRIZLI @mam_krowy @tler @j_bateman @brusilow12 @mustafas00 @Dziki_wieprz @MajkiGee @ateibok @Bohun_Zygmund @DennisRozrabiaka @kotogrodnika @feketehajuno @sentis77 @Focalor @21-59 @Grzechu3121 @RatownikMagiczny
a to jest o handlu ludźmi: http://www.ino-online.pl/n.php?wiadomosc=17180&nr=1
od 11:22