Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Czy 28-letnia kobieta ma szansę na zdrowy i fajny związek biorąc pod uwagę dzisiejszy rynek matrymonialny?
Jestem w długiej relacji już niemal 6 lat. Przez ten czas mimo obietnic nie doczekałam się ani pierścionka ani ślubu ani nawet poważniejszych wspólnych planów. Ciągle było realizowanie jego założeń, jego planów i marzeń a moje, no cóż... zostały gdzieś w tyle. Ale kochałam, chciałam wspierać i czekałam. Po kolejnej
Metylo +43
Dobra robota panie Midel, piękny chów Polaka zwyczajnego
#nieruchomosci
#nieruchomosci
#pracazagranica #praca #pracbaza #niemcy #holandia #anglia
1. Jakich rodzajów prac unikać, a jakie są tymi bardziej komfortowymi?
2. Czy wyjazd na 2 miesiące będzie opłacalny? Jeśli tak, to ile można zarobić (po odjęciu opłat za mieszkanie itp)?
3. Czy jest na ogół czas np. by wyjść do klubu i mieć jakieś tam życie prywatne? Czy tylko jedziemy i #!$%@??
4. Czy masz doświadczenia z pracy w innych państwach?
6. Jak jest się przeważnie traktowanym jako polak-robak?
sa firmy ze jestes traktowany jak polak-robak ale sa tez normalne zaklady pracy gdzie jestes traktowany na rowni z wiatrakami. Zalezy jak trafisz. Generalnie holendrzy sa dwulicowi, niby pelni podziwu ze tak #!$%@? a w duchy sie smieja, ze jak tak mozna xD