Wpis z mikrobloga

Jak ostatnio skislem na #silownia, to glowa mala.
Przebieram sie w szatni elegancko po treningu a tu wbijaja dwa takie karki, nie jakies #mikrokoksy tylko ogromne lochy, spompowane tak ze kablami mogliby mnie udusic. W kazdym razie, wchodza, oczywiscie pada prawilne "czesc", po czym wracaja do rozmowy:
-stary, nie uwierzysz jaka ksiazke ostatnio odkrylem! Malo znany katalonski pisarz, ktory glownie jest artysta gitary klasycznej ale przy okazji pisze cudowne nowele. Tak sie zaczytalem ze mi 5 stron zostalo wiec dzis na rowerek musialem wziasc pierwszego lepszego dana browna, a wiesz ze nie lubie takiej literatury.
Na co drugi:
-nie marudz, podczas cardio nawet dan brown moze byc pasjonujacy.

R-------o mi mozg.

#truestory #coolstory #heheszki
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Re-volt: Jedna z moich ulubionych #miejskielegendy. Na trzecim miejscu podium. Zaraz za kolesiami z akademika, co po grzybach skakali z okna w kartonie z napisem 'misja ratunkowa', i pracownikiem, co narzekał, że mu stara ciągle kanapki, ze schabowym robi, a jak koledzy podejrzeli, to się okazało, że tak na prawdę to nie był schabowy, tylko placek ziemniaczany... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@david_hasselhoff: Jesteś nie tylko autorem oryginału, ale i prekursorem miejskiej legendy, Słyszałem to (nie czytałem w necie) w Gdańsku i Szczecinie, od ludzi, którzy się wzajemnie nie znają. Bądź dumny. Jesteś, jak ten koleś, co napisał "białego misia" i ten co mu stara kanapki, ze schabowym robiła. Wnuki Twoich wnuków, będą opowiadac sobie tę historię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Re-volt ja ostatnio idę sobie do żabki po kiwi dla różowy pasek, wracam już widzę 2 dresow postury popka, którzy scinaja mnie wzrokiem i piją setki z gwinta po czym jeden do drugiego: "wracając, no bo Syrakuzy to były greckie kolonie wtedy" xDD
  • Odpowiedz