Wpis z mikrobloga

Jak powiedzieć dziewczynie żeby schudła? Jesteśmy razem już całkiem długo - 4 lata, ale jak ją poznałem to była dużo szczuplejsza. Jest to różnica jakichś max 10kg ale widać, pupa się zmieniła, boczki urosły. Cały czas ją kocham ale nie jest już ona dla mnie tak atrakcyjna fizycznie jak kiedyś. Boje się że jak coś powiem to będzie foch albo jej zepsuję samoocenę. Mirki pomóżcie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HarleyQuinn: "równocześnie zaprzecza ze jestem gruba" wybacz ale kocham jak kobiety uwielbiają budować swój świat na świadomym bullshicie. Zaprzeczanie faktom nazywasz wspieraniem :d. Jakby ci powiedzisl ze owszem jesteś gruba to pewnie byś sie obrazika. Tak samo jest jak facet podrywa- do ostatniej chwili "nieee hihi nie podrywa mnie, pewnie Ci sie wtdsje" i tak k---a zawsze :D a teraz najlepsze - jakimś cudem to dziala. Faceci chcą slyszec prawdę,
  • Odpowiedz
@Nojfert: U mnie wyszlo w ten sposob, ze sam zaczalem chodzic na basen i rzucilem fast foody oficjalnie dlatego, zeby troche powalczyc z moim bezdechem nocnym. Potem jej opowiadalem jakie to fajne samopoczucie zyskalem i powiem Ci, ze powoli jej wchodzilo na ambicje :) ale tez robote robia jej bracia, ktorzy dosc mocno jej cisna (bardziej niz powinni), wiec nie wiem...
  • Odpowiedz
mój były mi powiedział coś w stylu 'Jezu, ale przytyłaś!', jeszcze takim głupim tonem. Za karę poczekałam rok, schudłam i z nim zerwałam XD

@Limonene: @Amishia: #rakcontent

Normalny, inteligentny człowiek sam dąży do poprawy wyglądu i zdrowia. No ale dzisiaj są czasy gdy wmawia się, że trzeba akceptować wszystko, nawet patologię.
  • Odpowiedz
Dzięki wszystkim za odpowiedzi i śmieszki, niestety nie mogę odpowiedzieć na pytania bo ona przegląda mirko i mogłaby się dowiedzieć kim jestem.
  • Odpowiedz
  • 2
@Nojfert: elo cumplu, mam ten sam problem :/ i też nie wiem co mam powiedzieć. Próbuję robić jakieś podchody, coś tam podgaduje, ale ona chyba tego nie zauważa.
Ostatnio gdy się przebierala to tak rzuciłem na nia okiem, spojrzała na mnie z wyrzutem: co?!. A ja na to ze: to gdzie chciałaś jechać w wakacje? Nad morze tak?

Zgaduj co było dalej :D Nie polecam tej metody ;)
  • Odpowiedz
  • 1
@Nojfert: zaznaczę że ja trzymam formę cały czas, biegam, gram w piłkę nożną, ćwiczę w wolnych chwilach. A ona tylko kanapa, żelki i seriale -. - chciałem żeby że mną pobiegala, bo stwierdziła że tego nie robi tylko że względu na to że nie ma z kim. Ze mną nie chce bo.... Bo nie. Kurtyna.
  • Odpowiedz
@Nojfert: zaproponuj wspólny basen raz w tygodniu, a może sama będzie chciała częściej chodzić, wyciągaj często na spacer/rower, zaproponuj, że będziecie zdrowiej jeść etc :) jakby mój niebieski chciał ze mną ćwiczyć byłoby miło :)
  • Odpowiedz